ahm

Başarılı
Acer Predator Helios Neo 16 laptopumu servise göndermiştim. Geldiğinde kurulumunu yaptım, Windows yükledim. Hoparlöründen pıt pıt ses geliyor; bazen düşük, bazen yüksek seslerde. İnsanı rahatsız ediyor. Çözümü nedir, bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcin AMD mi? Yıllar evvel AMD Nitro 5'te aynı sorunu yaşıyordum. AMD ses codeclerinden birini devre dışı bırakınca çözülmüştü.

Son düzenleme:
Acer Predator Helios Neo 16 laptopumu servise göndermiştim. Geldiğinde kurulumunu yaptım, Windows yükledim. Hoparlöründen pıt pıt ses geliyor; bazen düşük, bazen yüksek seslerde. İnsanı rahatsız ediyor. Çözümü nedir, bilen var mı?

Tüm ses sürücülerini kaldırıp Acer'in sitesinden tekrar kurulum yap.

İşlemcin AMD mi? Yıllar evvel AMD Nitro 5'te aynı sorunu yaşıyordum. AMD ses codeclerinden birini devre dışı bırakınca çözülmüştü.

Hayır i7 13700HX var.

Ses sürücülerini siliyorsun ve Acer sitesindekini kuracaksin sirasiyla.

Hangilerini silmem gerekiyor.

Hocam bu arada bir şey soracağım. Aynı laptop sizde de var galiba başka konuları okurken size denk gelmiştim. Bu sıcaklık işini çözdünüz mü? Ya da bu değerler falan normal mıymış? Bende PredatorSense uygulamasındaki değerler yanlış olabilir.

Hayır i7 13700HX var.

Hangilerini silmem gerekiyor.

Hocam bu arada bir şey soracağım. Aynı laptop sizde de var galiba başka konuları okurken size denk gelmiştim. Bu sıcaklık işini çözdünüz mü? Ya da bu değerler falan normal mıymış? Bende predatorsense uygulamasındaki değerler yanlış olabilir.

Sıcaklık işini çözdüm live wallpaperi sildim ve bilgisayardaki belirli virüsleri silip bakım yaptım ekstra olarak çok da düzenli değil predatorsense bir yükle ve birazcık bekle öyle gerçek değerleri gösteriyor şu an bilgisayarda değilim geçince sürücüleri göstereceğim.

Sıcaklık işini çözdüm live wallpaperi sildim ve bilgisayardaki belirli virüsleri silip bakım yaptım ekstra olarak çok da düzenli değil predatorsense bir yükle ve birazcık bekle öyle gerçek değerleri gösteriyor şu an bilgisayarda değilim geçince sürücüleri göstereceğim.

Tamamdır hocam teşekkürler bekliyorum.

Tamamdır hocam teşekkürler bekliyorum.

uyarı:2 yöntemi ilk olarak ikinciyi denemeni tavsiye ederim:
Windows logosuna sağ tıkla>aygıt yöneticisi>

1787411654590.webp

Bunları büyüt>

1787412017564.webp

Kırmızı ile işaretlediklerime sağ tıkla "cihazı kaldır" tuşuna bas daha sonra aşağıdaki linke git.
Bu web sitesinde "seri numarasını tespit etme programını indir" tuşuna basıp programı kur ya da direk cihazın altındaki etikete bak ve seri numaranı gir zaten programı açınca direk gösteriyor seri numarasını ama sakın cihazının modelini girme en sağlıklısı ve kolayı bu yazılımı kurmak>

1787411906303.webp

Önüne böyle bir şey gelecek burada Audio ve Audio Console yazanı indir yeniden başlatma falan isteyebilir.
Yöntem 2:

1787412098514.webp

Predatorsenseyi aç ve uygulama kısayolu kısmına gir.

1787412125853.webp

Care Center yazanı aç güncellemeler yazana bas ve hepsini tamamla.

He bir de sende Care Center'ya da ekteki uygulamalardan birisi yoksa onları yine attığım siteden kur bunların harici cihazın kendi SSD'sine kurulu değil mi Windows?

Dosya Ekleri

• 1787411963551.webp
    1787411963551.webp
    86,3 KB · Görüntüleme: 4
  • 1787411973626.webp
    1787411973626.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 4
uyarı:2 yöntemi ilk olarak ikinciyi denemeni tavsiye ederim:
Windows logosuna sağ tıkla>aygıt yöneticisi>

Eki Görüntüle 275107

Bunları büyüt>

Eki Görüntüle 275112

Bu web sitesinde "seri numarasını tespit etme programını indir" tuşuna basıp programı kur ya da direk cihazın altındaki etikete bak ve seri numaranı gir zaten programı açınca direk gösteriyor seri numarasını ama sakın cihazının modelini girme en sağlıklısı ve kolayı bu yazılımı kurmak>

Eki Görüntüle 275109

Önüne böyle bir şey gelecek burada Audio ve Audio Console yazanı indir yeniden başlatma falan isteyebilir.
Yöntem 2:

Eki Görüntüle 275113

Predatorsenseyi aç ve uygulama kısayolu kısmına gir.

Eki Görüntüle 275114

Care Center yazanı aç güncellemeler yazana bas ve hepsini tamamla.

He bir de sende Care Center'ya da ekteki uygulamalardan birisi yoksa onları yine attığım siteden kur bunların harici cihazın kendi SSD'sine kurulu değil mi Windows?

1787412594814.webp

Hocam burada ilk 4üne sağ tıklayıp cihazı kaldır diyorum fakat gitmiyor. Ses de gidiyor sonrasında geri geliyor.