BlindedInChains

Üyecik
  • Anakart: Predator PHN18-72
  • İşlemci: Intel(R) Core(TM) Ultra 9 275HX, 2700 MHz, 24 Çekirdek, 24 Mantıksal İşlemci
  • Ekran Kartı: NVIDIA RTX 5070 Ti
  • İşletim Sistemi: Windows 11 Home

Yeni aldığım Acer Predator Hellios Neo 18 AI dizüstü bilgisayarımı aldığımdan beri mavi ekran sorunları yaşıyorum 2 kez Teknoser'e gitti (Acer Garanti Teknik Servis) ve ikisinde de donanımsal bir arıza olmadığını sorunun yazılımsal olduğu söylendiği ancak ben hala bu sorundan muzdaribim.

Minidump dosyalarımın linki: 090126-14546-01

Büyük ihtimal fabrika çıkışlı anakart sorunu var, bence ürünü distribütöre gönderin ve DOA raporu talep edin. Daha sonra satın aldığınız yerden değişim veya iade talep edin. DOA raporunu ithalatçı veriyor, Teknosfer değil; bizzat aynı durumu yaşamıştım.

Büyük ihtimal fabrika çıkışlı anakart sorunu var, bence ürünü distribütöre gönderin ve DOA raporu talep edin. Daha sonra satın aldığınız yerden değişim veya iade talep edin. DOA raporunu ithalatçı veriyor, Teknosfer değil; bizzat aynı durumu yaşamıştım.
Aldığımız vatan mağazasına iade talebiyle vermiştik onlar da ona biz değil sadece yetkili servis karar verebiliyor demişti ve iki kez Teknoser'e gitmişti. Teknoser de sorunun ikisinde de yazılımsal olduğunu belirtmişti. Ürünü Temmuz' un sonlarında almıştım.

Aldığımız vatan mağazasına iade talebiyle vermiştik onlar da ona biz değil sadece yetkili servis karar verebiliyor demişti ve iki kez Teknoser'e gitmişti. Teknoser de sorunun ikisinde de yazılımsal olduğunu belirtmişti. Ürünü Temmuz'un sonlarında almıştım.

Hocam o ürünü yurt dışından Vatan Bilgisayar'a tedarik eden aracı var, ona göndereceksiniz, garanti belgesi üzerinde adı yazar, internette araştırıp da bulabilirsiniz, ithalatçının teknik servisi karar veriyor. Doğru ama eksik bilgilendirmişler. Bende 4 kere Acer eski teknik servisine (SMS infocomm) göndermiştim sonradan öğrendim doa raporunun ithalatçıdan alınacağını. İthalatçı ile iletişime geçip durumu anlatın ve doa belgesi talep ettiğinizi söyleyin onlar size kargo kodu verir ve en kısa süre içerisinde doa raporunu tarafınıza iletirler. Ben 3 ay boyunca Acer eski teknik servisine gönderdim toplamda 4 kere daha sonra bana ithalatçıya gönderin dediler cuma günü kargoya verdim salı günü doa raporunu maile attılar.

Hocam o ürünü yurt dışından Vatan Bilgisayar'a tedarik eden aracı var, ona göndereceksiniz, garanti belgesi üzerinde adı yazar, internette araştırıp da bulabilirsiniz, ithalatçının teknik servisi karar veriyor. Doğru ama eksik bilgilendirmişler. Bende 4 kere Acer eski teknik servisine (SMS infocomm) göndermiştim sonradan öğrendim doa raporunun ithalatçıdan alınacağını. İthalatçı ile iletişime geçip durumu anlatın ve doa belgesi talep ettiğinizi söyleyin onlar size kargo kodu verir ve en kısa süre içerisinde doa raporunu tarafınıza iletirler. Ben 3 ay boyunca Acer eski teknik servisine gönderdim toplamda 4 kere daha sonra bana ithalatçıya gönderin dediler cuma günü kargoya verdim salı günü doa raporunu maile attılar.
Teknoser'e ikinci kez gittiğinde yazan belgede tam olarak aşağıda attığım görseldekiler yazıyor.

Dosya Ekleri

• 20260901_185935.webp
    20260901_185935.webp
    2,2 MB · Görüntüleme: 3