Valla gg alalım da , o cihazında eksileri var. İnsanı biraz düşündürüyor.Acer ne olursa olsun önermeyin, 5 yıl kullandığım Aspire 7 cihazdan nefret etmiştim. Acer asla alınmaz. GameGaraj, Lenovo, Asus gibi markalardan şaşmayın. Teknik destek zaten yardımcı olmaya aciz.
Detaylar
Kim cevapladı?Astronotarda
Üstün
GameGaraj'ın pek eksisi olduğunu görmedim, siz ne gibi eksikleri olduğunu düşünüyorsunuz?Valla gg alalım da , o cihazında eksileri var. İnsanı biraz düşündürüyor.
- Makaleler
- 3
Acer'lık bir durum yok, diğerleri de aynı. İnternetten içini açma videosu bakabilirsiniz ama o da %100 garanti değil ve işlemci ile chipset'inki dışında kapasite limiti de olabiliyor.
Teknoloji firmalarında telefon ile arayıp teknik bilgiye sahip biriyle karşılaşma hakkınız yılda bir. Her gün aramak dışında garanti etmenin yolu olduğunu da sanmıyorum.
Teknoloji firmalarında telefon ile arayıp teknik bilgiye sahip biriyle karşılaşma hakkınız yılda bir. Her gün aramak dışında garanti etmenin yolu olduğunu da sanmıyorum.
Game Garaj'ın pek eksisi olduğunu görmedim, siz ne gibi eksikleri olduğunu düşünüyorsunuz?
Fiyatı bana göre hala rekabetçi 5070 Ti modelin. Diğer 5070 5060 modellerin artık muadil bilindik markaları da aynı fiyata aşağı yukarı bulunuyor.
Lakin cihaz bir tık dediğim gibi ortalama üstü 5 derece fazla çalışıyor. Benim alma ihtimalim var alırsam işlemci ve ekran kartına undervolt yapmayı düşünüyorum. G-Sync olmaması oyunlarda takılma hissini biraz öne çıkarıyor. Oyunların çoğunun optimizasyonu iyi değil. Spider-Man 2 örnek olarak bir bakıyorsun 90FPS bir bakiyorsun 60 FPS. Böyle olunca da G-Sync şart oluyor. Alacak kişinin ince ayar yapması gerek.
Undervolt olsun vs. bazıları çok memnun bazıları değil. Ama fiyat olarak Predator dışında rakibi yok. AMD iGPU sorun çıkarabilir, cihazın hoparlörleri ve mikrofonu vasat bir de. Ne iyi ne kötü.
ASUS TUF F16 5060 olmuş 73K bu cihaz 103K aradaki fiyat farkı VRAM için verilebilir gibi.
Acer'lık bir durum yok, diğerleri de aynı. İnternetten içini açma videosu bakabilirsiniz ama o da %100 garanti değil ve işlemci ile chipset'inki dışında kapasite limiti de olabiliyor.
Tam olarak Acer'lik bir durum var hocam. Herhangi bir, ASUS ,Lenovo ,HP cihaz hakkında her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz.
Astronotarda
Üstün
Anlıyorum, dediğiniz gibi G-Sync çok önemli, bunu Lenovo LOQ bilgisayarıma geçince anladım. Dediğiniz gibi Asus TUF alınabilir. Ama ben asla Acer almam, önermem. Hiç sorun çıkmayadabilir ama çıkarsa teknik servisi berbat, bunun bilincinde olarak karar verin. Şimdiden hayırlı olsun.Fiyatı bana göre hala rekabetçi 5070 Ti modelin. Diğer 5070 5060 modellerin artık muadil bilindik markaları da aynı fiyata aşağı yukarı bulunuyor.
Lakin cihaz bir tık dediğim gibi ortalama üstü 5 derece fazla çalışıyor. Benim alma ihtimalim var alırsam işlemci ve ekran kartına undervolt yapmayı düşünüyorum. G-Sync olmaması oyunlarda takılma hissini biraz öne çıkarıyor. Oyunların çoğunun optimizasyonu iyi değil. Spider-Man 2 örnek olarak bir bakıyorsun 90FPS bir bakiyorsun 60 FPS. Böyle olunca da G-Sync şart oluyor. Alacak kişinin ince ayar yapması gerek.
Undervolt olsun vs. bazıları çok memnun bazıları değil. Ama fiyat olarak Predator dışında rakibi yok. AMD iGPU sorun çıkarabilir, cihazın hoparlörleri ve mikrofonu vasat bir de. Ne iyi ne kötü.
ASUS TUF F16 5060 olmuş 73K bu cihaz 103K aradaki fiyat farkı VRAM için verilebilir gibi.
Konu tamamen Acer ile alakalı, HP'ninkini görmedim ama Asus ve Lenovo laptopların direkt kendi sitelerinde bile sistem detayları var tamamen. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam Lenovo'nun sitesinde bilgisayarın açılmış halini bile gösteren bir şablon var.Acer'lık bir durum yok, diğerleri de aynı. İnternetten içini açma videosu bakabilirsiniz ama o da %100 garanti değil ve işlemci ile chipset'inki dışında kapasite limiti de olabiliyor.
Anlıyorum, dediğiniz gibi G-Sync çok önemli, bunu Lenovo LOQ bilgisayarıma geçince anladım. Dediğiniz gibi ASUS TUF alınabilir. Ama ben asla Acer almam, önermem. Hiç sorun çıkmayabilir de ama çıkarsa teknik servisi berbat, bunun bilincinde olarak karar verin. Şimdiden hayırlı olsun.
İnsanlara öneri yapmak kolay da kendin alacağın zaman düşünüyorsun.
5060 yeter mi emin değilim AAA oyunlar seven biriyim.
Astronotarda
Üstün
Ben 5050 kullanıyorum, şu an yetmediği pek oyun görmedim. Tabi aşırı büyük AAA oyunlar oynamıyorum. Detroit oynadım en son Ultra grafiklerde.İnsanlara öneri yapmak kolay da kendin alacağın zaman düşünüyorsun.
5060 yeter mi emin değilim AAA oyunlar seven biriyim.
- Makaleler
- 3
İnanıyor musunuz dediğinize bu?Asus ve Lenovo laptopların direkt kendi sitelerinde bile sistem detayları var tamamen.
Vatan Bilgisayar 1504 modelini 120U, 150U ve 1315U işlemci ile sunarken sitede öyle değil.
Bu üründe ne kadar bellek olduğunu söyleyebilir misiniz? 8, 16 ve 24 cevaplarının hepsi doğru olabilir gibi geliyor.
Zibilyon çeşit alt model çıkarıyormuş gibi topluca verileri salıyorlar çayıra. Düzenli takip etmiyorum, ayrıntılı incelemedim ama bir Monster kadar olamadılar. Çeviriler de yüzyıllardır yerlerde. Savunacaksanız düzgün bir şey savunun bari.
Lenovo yazdım, Ideapad Slim 3 13. nesil işlemcililer çıktı. Sitede yok. 2023'ün 1. çeyreğinde çıkan işlemcili sistem sitede yok.
Fıkra bu kadar.
İnanıyor musunuz dediğinize bu?
Vatan Bilgisayar 1504 modelini 120u, 150u ve 1315u işlemci ile sunarken sitede öyle değil.
Bu üründe ne kadar bellek olduğunu söyleyebilir misiniz? 8, 16 ve 24 cevaplarının hepsi doğru olabilir gibi geliyor.
Zibilyon çeşit alt model çıkarıyormuş gibi topluca verileri salıyorlar çayıra. Düzenli takip etmiyorum, ayrıntılı incelemedim ama bir Monster kadar olamadılar. Çeviriler de yüzyıllardır yerlerde. Savunacaksanız düzgün bir şey savunun bari.
Lenovo yazdım, IdeaPad Slim 3 13. nesil işlemcililer çıktı. Sitede yok. 2023'ün 1. çeyreğinde çıkan işlemcili sistem sitede yok.
Fıkra bu kadar.
Hocam güldürme lütfen. Vatandan bakarak mı karar veriyorsun buna?
- Makaleler
- 3
Evet. Türkiye'de firmanın satılan ürünlerine bakıyorum ve adamların sitesinde düzgünce olmadığını görüyorum. Neye bakacaktım? Best Buy'da satılanlara mı? Oradakileri Biden bile düzgün listeler.Hocam güldürme lütfen. Vatan'dan bakarak mı karar veriyorsun buna?
Kaldı ki adamların sitesindeki çeviri kalitesini gördünüz. Bana fazlasıyla yeterli geldi. Firmanın ülkeye verdiği değer bu.