İnanıyor musunuz dediğinize bu?

Vatan Bilgisayar 1504 modelini 120U, 150U ve 1315U işlemci ile sunarken sitede öyle değil.

Bu üründe ne kadar bellek olduğunu söyleyebilir misiniz? 8, 16 ve 24 cevaplarının hepsi doğru olabilir gibi geliyor.

Zibilyon çeşit alt model çıkarıyormuş gibi topluca verileri salıyorlar çayıra. Düzenli takip etmiyorum, ayrıntılı incelemedim ama bir Monster kadar olamadılar. Çeviriler de yüzyıllardır yerlerde. Savunacaksanız düzgün bir şey savunun bari.

Lenovo yazdım, IdeaPad Slim 3 13. nesil işlemcililer çıktı. Sitede yok. 2023'ün 1. çeyreğinde çıkan işlemcili sistem sitede yok.

Fıkra bu kadar.

Vatan Bilgisayar'dan bakarak bunlara karar verdiğinize göre sizi ciddiye alamayacağım, kusura bakmayın.

Lenovo PSREF - Product Specifications Reference Benim bahsettiğim site, her şeyi detaylıca gösteriyor. Üstte başka birisi daha yazmış zaten. Bu da benim bilgisayar (diğer tüm türleri dahil, çok değişikliği olan bir model).

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan bilgisayar'dan bakarak bunlara karar verdiğinize göre sizi ciddiye alamayacağım, kusura bakmayın.
Vatan Bilgisayar'dakiler model değil mi? Adam çakma mı satıyor? Model listesi için girdim. Normalde girmediğim ve karşılaşmak istemediğim gizli sekmeden girmemden belli değil mi? Distribütör oldunuz da sizin sitenize mi girmedik? Başka satıcı site istiyorsanız buyurun aynısını yapın. Yeterince bakarsanız saçma sonuç alacağınızı düşünüyorum.

Vatan'a laf atmadım diye üzülüyorsanız buyutun atayım. Arama kısmına "lenovo slim 3" yazınca çıkan ilk ürün bu, stokta da var. Ama alternatif ürün kısmında ne işlemci ne bellek ne de ekran kısmı düzgün değil. Ürünün kendinde bulunanı dahi göstermiyor. Tıklayınca bazısında saçma sapan ürünlere atıyor.

Bahsettiğiniz siteye ürün sayfasından nasıl ulaşılıyor? Şu var olmayan ürün sayfasından.

Hoş site olsa da yine de genele bakıldığında işlevsiz kalıyor. Model olarak 7 tane listeliyorlar, her birinde 12'ye kadar seri var, serilerde çok değişken ürünler var. Buna rağmen her üründe beyandan yola çıkarak belki 20 farklı konfigürasyon oluşturulabilir. Yeterli bilgi yok. Yazılım ile bakmadan veya kutuda özellikle belirtilmediyse elimdeki OLED olan, o zaman kamerası 720p değil, 1080p diyemiyorsunuz. Adamlar bir tane lehimli RAM veya bir tane lehimli RAM ve boş RAM slotu seçeneği koymuş, benimki i7 olduğuna göre kesin boş slot olandır diyemiyorsunuz. Açıp bakmanız gerekiyor.

Kullandığım cihazdan örnek. Bahsettiğiniz markalarda da bu örneğin bulunabileceğini düşünüyorum.
Anakart DVD'li zamandan revize ede ede gelmiş gibi duruyor. HDD olan yer aslında DVD yuvası, Wi-Fi kartının orada lehimlenmeyi bekleyen yer ise asıl HDD yuvası. Soru şu, oraya SATA portu lehimlense çalışır mı? Buna cevap verecek ne site ne de telefonla ulaşabileceğiniz kişi var diye düşünüyorum. Ne düşünüyorsunuz?