Detaylar
Kim cevapladı?Watch Dogs serisi.Açık dünya, grafikleri güzel oyun önerilerinizi bekliyorum.
RDR 2
Spider-Man Remastered , Miles Morales , 2
GTA serisi
Ghost of Tsushima
Cyberpunk 2077
Yaanii... Modlarla falan olabilir belki ama GTA IV'nin grafikleri öyle çok hoş grafikler değil. 2008-2012 oyunlarının sidik temalı grafiklerinin soluk hali.
Red Dead Redemption 2 kesinlikle.
dr.dre
Deneyimli
Yaanii... Modlarla falan olabilir belki ama GTA IV'nin grafikleri öyle çok hoş grafikler değil. 2008-2012 oyunlarının sidik temalı grafiklerinin soluk hali.
GTA 4 grafiğinin verdiği o tuhaf atmosferi hiçbir oyun veremez. İşin sayısal verilerini bir tarafa bırak. O yoğun ve bastırılmış karamsar grafiğin tadını başka hiçbir oyunda bulamadım.
Tabii ki, haklısın. O karanlık şehrin karanlık atmosferine öyle karanlık bir tema lazım. Ama arkadaş güzel grafikli oyun aradığını belirtmiş, GTA IV o kadar canlı, görüntüsü zevk veren bir oyun mu, bilmiyorum.GTA 4'ün grafiklerinin verdiği o tuhaf atmosferi hiçbir oyun veremez. İşin sayısal verilerini bir tarafa bırak. O yoğun ve bastırılmış karamsar grafiğin tadını başka hiçbir oyunda bulamadım.
- Makaleler
- 1
Ghost of Tsushima'yı her ne kadar sevmesem de, sanat tasarımı cidden çok iyi oyunun, eğer samuray temasını falan seviyorsanız, öneririm. Aynı şekilde Rise of Ronin'i de öneririm, grafik konusuna takılmazsanız, oynanış tarafı iyidir.
Eğer Zombi temasını seviyorsanız aynı şekilde Days Gone'ı öneririm, atmosferi çok iyi veren bir oyun.
Hiçbir Far Cry'ı oynamadıysanız 5. oyunu öneririm, zaten 3. oyundan sonra her oyun temel olarak aynı, ufak değişikler olsa bile. Şahsen 5. oyun benim için diğer Far Cry'lardan daha iyi.
Eğer Zombi temasını seviyorsanız aynı şekilde Days Gone'ı öneririm, atmosferi çok iyi veren bir oyun.
Hiçbir Far Cry'ı oynamadıysanız 5. oyunu öneririm, zaten 3. oyundan sonra her oyun temel olarak aynı, ufak değişikler olsa bile. Şahsen 5. oyun benim için diğer Far Cry'lardan daha iyi.
Yeni konular
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
-