Şimdiye kadar oynayıp çok sevdiğim hikayeli oyunlar arasında TLOU, RDR2, GTA 5, Detroit vb. oyunlar var. Bu oyunları sevmemin nedeni ise tamamen hikaye akışı içinde ilerleyip önümüze gelen düşmanları alıştığımız şekilde alt ederek devam etmemiz. Yani karakterimi geliştireyim, haritayı genişleteyim, sürekli bir şeyler toplayayım, gizem çözeyim vb. olaylara girmeden basitçe oynanan oyunları seviyorum. Mekaniklere alıştıktan sonra zorluk çekmeden dümdüz hikayede ilerlemeyi seviyorum, umarım anlatabilmişimdir.

Sizden söylediklerime uygun ve özellikle etkileyici grafikleri olan oyun önerileri istiyorum. Yeni oyunlardan olması tercihimdir fakat çok eski olmayacak şekilde iyi dediğiniz oyunları da yazabilirsiniz. Oyun türü olarak (korku, aksiyon vb.) istediğinizi önerebilirsiniz.

4K monitörle oynayacağım, grafiklere ve hikayeye dalıp karışık olmayan bir oynayışla arkama yaslanıp oynamak istiyorum.

Şimdiye kadar oynayıp çok sevdiğim hikayeli oyunlar arasında TLOU, RDR2, GTA 5, Detroit vb. oyunlar var. Bu oyunları sevmemin nedeni ise tamamen hikaye akışı içinde ilerleyip önümüze gelen düşmanları alıştığımız şekilde alt ederek devam etmemiz. Yani karakterimi geliştireyim, haritayı genişleteyim, sürekli bir şeyler toplayayım, gizem çözeyim vb. olaylara girmeden basitçe oynanan oyunları seviyorum. Mekaniklere alıştıktan sonra zorluk çekmeden dümdüz hikayede ilerlemeyi seviyorum, umarım anlatabilmişimdir.

Sizden söylediklerime uygun ve özellikle etkileyici grafikleri olan oyun önerileri istiyorum. Yeni oyunlardan olması tercihimdir fakat çok eski olmayacak şekilde iyi dediğiniz oyunları da yazabilirsiniz. Oyun türü olarak (korku, aksiyon vb.) İstediğinizi önerebilirsiniz.

4K monitörle oynayacağım, grafiklere ve hikayeye dalıp karışık olmayan bir oynayışla arkama yaslanıp oynamak istiyorum.

The Invincible'ı önerebilirim.

Metro serisi, özellikle Exodus'un grafikleri mükemmel. İlk 2 oyun da fena değil bu arada, ben grafiklerini çok daha kötü bekliyordum. Bu arada Exodus'ta birazcık açık dünya mantığına kayıyor ama geleneksel açık dünyalar gibi değil. Harita büyük ama genişletme gibi şeyler yapman gerekmiyor, haritadaki işaretlerden dümdüz hikayeyi oynayabiliyorsunuz.