3 dönemim kaldı ve 13 tane de zorunlu ders sayım var. 6. dönemdeyim. 2025 sonuna yakın mezun olabilirim anca. Mezun olmadan 2025 YKS girebilir miyim? Geçici diploma diye bir şey var mış sanırım.
31 Aralığa kadar mezun olacaksan Halk Eğitim Merkezinden mezun olabilir belgesi alabilirsin. Bazıları vermeyebiliyor biraz şans işi. Bu şekilde geçici bir kayıt yaptırabilirsin seçtiğin üniversiteye ama dediğim gibi senden Aralığın sonuna kadar asıl diplomanı isterler.
7. Dönem örgünde 12. sınıf 1. döneme denk geliyor. Ama 7. Dönem sınavlarını vermen gerekiyor olabilir orasını bilmiyorum. 444 0 632 arayarak bu konuyu danışabilirsin.
31 Aralığa kadar mezun olacaksan Halk Eğitim Merkezinden mezun olabilir belgesi alabilirsin. Bazıları vermeyebiliyor biraz şans işi. Bu şekilde geçici bir kayıt yaptırabilirsin seçtiğin üniversiteye ama dediğim gibi senden Aralığın sonuna kadar asıl diplomanı isterler.
2025 Eylül için mi soruyorsunuz? YKS'ye girme şartları ve üniversiteye girme şartları aynı değil. Üniversite kaydı yaptırmak için lise diploması ibrazı gerek.
2025 Eylül için mi soruyorsunuz? YKS'ye girme şartları ve üniversiteye girme şartları aynı değil. Üniversite kaydı yaptırmak için lise diploması ibrazı gerek.
Şimdi, sorduğunuz soruyu anlamadım. YKS girebilirim, üniversiteye kayıt da yaptırabilirim diploma olmasa bile. Geçici diploma gibi bir şey var mış. Üstteki arkadaşın dediği gibi 31 Aralığa kadar mezun olabilirsem YKS girebiliyormuşum ayrıca kayıtta olabiliyormuşum. Ben üniversiteye geçici kayıt yaptirdiktan sonra Eylülde açılınca direkt üniversite okumaya başlayabilir miyim diye sormuştum. Aralık'ta açık liseden mezun olsam bile.