Detaylar
Kim cevapladı?Kerim Demirkaynak
Uzman
Mahkemeyle falan uğraşırlarsa açılabilir.Kısa ve net bir şekilde Discord açılır mı? Bir fikriniz var mı?
- Makaleler
- 1
DC'nin leş mobil güncellemesinden beri APK versiyonunu kullanıyorum hiç güncellemedim sorun olmuyor.Ben dahil tüm Android kullananlar hala yaşıyor ama yakında bizler de ölebiliriz.
![]()
Discord - Konuş, Oyna, Takıl - Google Play'de Uygulamalar
Neşe ve Oyun Dolu Grup Sohbetiplay.google.com
- Makaleler
- 4
Açılacağını hiç ama hiç zannetmiyorum. Böyle bir ülkede Discord'u kolay kolay açmazlar. Ki insanlar bu duruma isyan etmezse.
Guilded Roblox'un. Roblox hesabın olmadan kullanamıyorsun, diye biliyorum. Doğru mu? Bu yüzden ben de TeamSpeak 3 öneriyorum. Birkaç arkadaş bir araya gelip, tantuni bile satılmayan fiyata ister Türkiye'den isterseniz de Almanya gibi ülkelerden sunucu satın alabiliyorsunuz. Bence şu an için en uygunu bu.1 yıl falan açılmaz bence. Alternatifleri olarak Guilded’i seviyorum basit geliyor arayüz.
Kerim Demirkaynak
Uzman
VPN ile Roblox hesabı açabilirsin.Guilded Roblox'un. Roblox hesabın olmadan kullanamıyorsun, diye biliyorum. Doğru mu? Bu yüzden ben de TeamSpeak 3 öneriyorum. Birkaç arkadaş bir araya gelip, tantuni bile satılmayan fiyata ister Türkiye'den isterseniz de Almanya gibi ülkelerden sunucu satın alabiliyorsunuz. Bence şu an için en uygunu bu.
ozgunokia
Yetkin
- Makaleler
- 1
DNS değiştirmek daha mantıklı.Guilded Roblox'un. Roblox hesabın olmadan kullanamıyorsun, diye biliyorum. Doğru mu? Bu yüzden ben de TeamSpeak 3 öneriyorum. Birkaç arkadaş bir araya gelip, tantuni bile satılmayan fiyata ister Türkiye'den isterseniz de Almanya gibi ülkelerden sunucu satın alabiliyorsunuz. Bence şu an için en uygunu bu.
Herkese bunu yaptırmak çok zor oluyor bazen. Ama Guilded da Discord gibi, ama bana sorarsanız Discord'dan daha kaliteli oyun yayını verebiliyorsunuz. Yine de Discord'un erişime açılmasını isterim.