Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81
Selam! Spora gidiyordum. 1.5 ay sonra bıraktım. Sebebi ise depresif bir döneme girmemdi.
Şimdi tekrar iyiyim ama çok üşeniyorum. Hani tek gitmek falan çekici gelmiyor.
Spor salonunda herkesin ekürisi var. "Hadi beni aranıza alın" falan diyecek halim yok. (Değil mi?)

Nasıl bulurum eküri?

Selam! Spora gidiyordum. 1.5 ay sonra bıraktım. Sebebi ise depresif bir döneme girmemdi.
Şimdi tekrar iyiyim ama çok üşeniyorum. Hani tek gitmek falan çekici gelmiyor.
Spor salonunda herkesin ekürisi var. "hadi beni aranıza alın" falan diyecek halim yok. (değil mi?)

Nasıl bulurum eküri?

Hiç çekinme direkt gir mevzuya yardımcı olur musunuz? Gibi sorular sor zamanla tanışırsınız. Herkesle aran olur yeter ki sürekli gitmeye çalış. Depresif olduğun zamanlar daha çok gitmeye çalış tavsiyemdir. Gym de çoğu kişi arkadaş canlısıdır ve paylaşımcıdır.

Hiç çekinme direkt gir mevzuya yardımcı olur musunuz? Gibi sorular sor zamanla tanışırsınız. Herkesle aran olur yeter ki sürekli gitmeye çalış. Depresif olduğun zamanlar daha çok gitmeye çalış tavsiyemdir. Gym de çoğu kişi arkadaş canlısıdır ve paylaşımcıdır.
Hareketleri biliyorum. Hani soracağım hiçbir şey yok. Çekinme biraz olsa da öyle asosyal bir tip değilim. Hani herkesin arkadaşıyla geldiği bir ortam düşünün.

Hocam senin girişgenliğinle ve tabiri caizse fırfır özelliklerinle paralel bu dediğin şey. Ben 6-7 sene önce küçük bir salona gidiyordum ilk gidişimdi hiç bir şeyi bilmiyordum yanlış yapıyordum hareketleri ve her gören beni düzeltti. Hareketi şöyle yap böyle yap diyen herkesle 1 saat muhabbet etmiştim. Finalde her akşam 5-6 kişi beraber spor yapıyorduk iyi dost olmuştuk. Biraz girişgen olup hareketler üzerinden yürürsen insanlara tanışıp dost olabilirsin.

Hareketleri biliyorum. Hani soracağım hiçbir şey yok. Çekinme biraz olsa da öyle asosyal bir tip değilim. Hani herkesin arkadaşıyla geldiği bir ortam düşünün.

Hareketleri evet biliyorsundur ama hareketlerde ustalaşmak zaman alır. Herkes arkadaşıyla gelmiyordur orada tanışanlar olup saatleri tutanlar birbirlerini de denk getiriyordur.