Ayyyy kafam karisti, SA510 degil duz Blue DRAM'liydi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ayyyy kafam karisti, SA510 degil duz Blue DRAM'liydi.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Aslında bilgisayarımda boş M2 portu da mevcut. (Zamanında uygun olması açısından sata ssd almıştım) Önerdiğiniz M2 SSDler var ise onlara da bakabilirim.Genel olarak evet, baslik acmak daha saglikli ama modlar isterlerse transfer ederler.
SA510 guzide bir disktir bir Samsung olmasa da ama fiyati Samsunglardan gorebildigim kadariyla daha ucuz, Sandisk Ultra 3D adli markasi farkli diger her seyi ayni olan diskimle 1 senedir cok mutluyum. 870 Evo ise nispeten eski fakat daha guzel bir disktir, WD ile arasinda 100 TL mi ne vardi ondan sectim.
500GB
Edit SA510 silindiSamsung 870 EVO MZ-77E500BW SATA 3.0 2.5 500 GB SSD
Samsung 870 EVO MZ-77E500BW SATA 3.0 2.5 500 GB SSD en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!www.dr.com.tr
@Tetr4Cub3 hocam SA510 ALMAYIN, kusura bakmayin bi karisiklik oldu.
Exceria G2 guzel diye biliyorum fiyatina gore fakat bu ara piyasadan bayagi uzak kalmışım ve piyasada da disk yok gibi. Kendim de SATA bakiyorum ve bulamiyorum diskTavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Aslında bilgisayarımda boş M2 portu da mevcut. (Zamanında uygun olması açısından sata ssd almıştım) Önerdiğiniz M2 SSDler var ise onlara da bakabilirim.