Hocam aynı SSD'yi kullanıyorum. Kronik sorunlu bir SSD ve düzelme ihtimali de yok gibi. Disk çok fazla ısınıyor ve ısındıkça performansı düşüyor. Ayrıca SSD'deki boş alan miktarı ne kadar az ise o da o kadar etkiliyor hızını. Yani en azından bende öyle.

Son düzenleme:
Genel olarak evet, baslik acmak daha saglikli ama modlar isterlerse transfer ederler.

SA510 guzide bir disktir bir Samsung olmasa da ama fiyati Samsunglardan gorebildigim kadariyla daha ucuz, Sandisk Ultra 3D adli markasi farkli diger her seyi ayni olan diskimle 1 senedir cok mutluyum. 870 Evo ise nispeten eski fakat daha guzel bir disktir, WD ile arasinda 100 TL mi ne vardi ondan sectim.

500GB
Edit SA510 silindi

@Tetr4Cub3 hocam SA510 ALMAYIN, kusura bakmayin bi karisiklik oldu.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Aslında bilgisayarımda boş M2 portu da mevcut. (Zamanında uygun olması açısından sata ssd almıştım) Önerdiğiniz M2 SSDler var ise onlara da bakabilirim.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Aslında bilgisayarımda boş M2 portu da mevcut. (Zamanında uygun olması açısından sata ssd almıştım) Önerdiğiniz M2 SSDler var ise onlara da bakabilirim.
Exceria G2 guzel diye biliyorum fiyatina gore fakat bu ara piyasadan bayagi uzak kalmışım ve piyasada da disk yok gibi. Kendim de SATA bakiyorum ve bulamiyorum disk :D

Kusura bakmayin cevap yazmayi unutmusum