Hocam arıza kendi kendine yanıp sönüyordu geçen 3 yıl içinde belki de sistem çalışmadığı için adblue çok kullanmadı ama araç beyninde arıza yok olarak gösterdi bilemiyorum bende. Tamir yaptırmayı çok isterdim ancak İzmir içinde hiçbir usta tamir işlemi yapmadığını söyledi, hepsi depo değişecek diyor. Eskişehir'de bir usta var depoyu parçalara ayırıp tamir yapan fakat oraya gitme şansım yok. Bu durumda depo değişimi veya iptal ettirmek tek seçenek gibi şu anlık

Çok tekrara düşmek istemem ama ben değişim veya tamirden yanayım. Eğer içine sinmeyecekse depo değişimi yaptırın. Yani bağımsız parça diyenler falan olacak ama birçok şeyi dolaylı etkileyen bir parça. Şeker hastalarının çok tuz tüketmesi doğru değil, dolaylı yoldan şekeri yükseltir. Ne dediğimi anlamışsınızdır. Mühendisliği fazla küçümsüyor insanlar. Ben tamiri sadece maliyetleri düşürmek için önerdim, yoksa stok ve orijinal parça kullanımını her zaman önermişimdir bilirsin.

Çok tekrara düşmek istemem ama ben değişim veya tamirden yanayım. Eğer içine sinmeyecekse depo değişimi yaptırın. Yani bağımsız parça diyenler falan olacak ama birçok şeyi dolaylı etkileyen bir parça. Şeker hastalarının çok tuz tüketmesi doğru değil, dolaylı yoldan şekeri yükseltir. Ne dediğimi anlamışsınızdır. Mühendisliği fazla küçümsüyor insanlar. Ben tamiri sadece maliyetleri düşürmek için önerdim, yoksa stok ve orijinal parça kullanımını her zaman önermişimdir bilirsin.
Orijinalden şaşmamak lazım benimde düşüncem bu yöndedir her zaman.