sl0wen

Çalışkan
Arkadaşlar Denizli'de yaşıyorum Merkezefendi 1. güzergahta girdim, sınava ilk defa girdim.
U ve L park ve eğimli kalkış, ani duruş gibi şeyleri başarıyla yaptım fakat son parkur olan paralelde kaldım çok az bir farkla, ne yapmalıyım? Şu an aşırı kötü hissediyorum. Özgüven falan her şey gitti, sanki sonraki sınavda daha kötü olacakmış gibi bir his var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sonrakinde daha kötü olacağını nereden biliyorsun? Paralel park aşamasına kadar hepsini yapmışsın, bir tek paraleli yapamamışsın. Demek ki eksiğin yok desek yeridir.
Heyecan yapmaman lazım, bu çok önemli. Sınav olarak düşünme bunu sanki komisyonu gezdiriyormuşsun gibi düşün. Bende işe yaramıştı.
Yapamayacağım psikolojisine sakın girme, kendini kötüye hazırlama.
Ayrıca eğer arabanız varsa biraz pratik yapmanızı öneririm.

L park çalışmak olabilir geri kalan şeyler komisyon olsun güzergah olsun trafiğin durumu olsun epey bir şans faktörü de var kötü olacak diye düşünmesen bile yeter aslinda.

Arkadaşlar yanıtlarınız için teşekkür ederim 1 ders telafi oluyormuş orada o eksiğimi kapatmaya çalışacağım umarım başarabilirim sınav 11 Aralıktaymış.

• Bos araziye git.
  • Yanina 4 adet bos damacana al.
  • Bos damacanalari aracinin boyutundan biraz buyuk olacak sekilde yerlestirerek ise basla.
  • Damacanalarin arasindaki mesafeyi her basarili parktan sonra aracin boyutuna yaklasacak sekilde biraz azalt.
  • Damacanalara vurana kadar veya aracin boyutuyla birebir esit olana kadar bir ustteki adimi tekrarla.

• Bos araziye git.
  • Yanina 4 adet bos damacana al.
  • Bos damacanalari aracinin boyutundan biraz buyuk olacak sekilde yerlestirerek ise basla.
  • Damacanalarin arasindaki mesafeyi her basarili parktan sonra aracin boyutuna yaklasıcak sekilde biraz azalt.
  • Damacanalara vurana kadar veya aracin boyutuyla birebir esit olana kadar bir ustteki adimi tekrarla.

Şu an arabam yok yani pratik yapma şansım yok 1 ders oluyormuş sadece ona katılacağım orada tamamlamaya çalışacağım umarım başarabilirim.

Arkadaşlar eski hocayı değiştirdim yeni hocayla 1 ders telafi aldım ve sıfır hata bugün geçtim, keşke daha önceden değistirseydim. Şu an direksiyon dersinde olan kişilere önerim eğer hocanız size bağırıp çağıran bir kişiyse hiç düşünmeden duygularınızı kullanmadan değiştirin. İyi günler dilerim herkese...

(Not sınav tarihini 11 Aralık olarak yazmışım doğrusu 11 Ocak olacaktı yanlışlıkla öyle yazmışım değiştiremediğim için öyle kaldı moderatörler değiştirebilir :) )

Son düzenleme: