Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Benzer konular
- Çözüldü
Silersin ancak baskalarinin AD Bridge tabanli uygulamalari ile. Clhaz modeli verirsen yardimci olayim.Telefondaki gereksiz uygulamaları silmek istiyorum nasıl kullanabilirim? Mesela Facebook'u silemiyorum. Onu ADB ile silebilir miyim?
Silersin ancak baskalarinin AD Bridge tabanli uygulamalari ile. Clhaz modeli verirsen yardimci olayim.Telefondaki gereksiz uygulamaları silmek istiyorum nasıl kullanabilirim? Mesela Facebook'u silemiyorum. Onu ADB ile silebilir miyim?
Peki kullanması kolay mı? İlk defa bu tür bir şey yapacağım.
Yup.Peki kullanması kolay mı? İlk defa bu tür bir şey yapacağım.
Cihaz A10S model numarası SM-A107F/DS.
adb.exe dosyasının bulunduğu konuma,uad_gui-windows-opengl.exe dosyasını atıyorsunuz. Telefonunuzdan "Geliştirici Seçenekleri"ni aktif hâle getirip "USB Hata Ayıklaması" seçeneğini açıyorsunuz. Daha sonra uad_gui-windows-opengl.exe dosyasını çalıştırıyorsunuz ve bitti. Tek tıkla uygulamaları rahatça kaldırabilirsiniz.ADB'yi buradan mı indireceğim?ADB indirip klasöre çıkardıktan sonraadb.exedosyasının bulunduğu konuma,
Buradan indireceğinizuad_gui-windows-opengl.exedosyasını atıyorsunuz. Telefonunuzdan "Geliştirici Seçenekleri"ni aktif hâle getirip "USB Hata Ayıklaması" seçeneğini açıyorsunuz. Daha sonrauad_gui-windows-opengl.exedosyasını çalıştırıyorsunuz ve bitti. Tek tıkla uygulamaları rahatça kaldırabilirsiniz.
Play Store'dan Package Name Viewer uygulamasını indirip kaldırmak istediğiniz uygulamanın paket adını öğrenebilirsiniz.
Evet.ADB'yi buradan mı indireceğim?
![]()
SDK Platform Araçları sürüm notları | Android Studio | Android Developers
Android SDK Platform Araçları, Android SDK'ya yönelik bir bileşendir.developer.android.com