Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Silersin ancak baskalarinin AD Bridge tabanli uygulamalari ile. Clhaz modeli verirsen yardimci olayim.Telefondaki gereksiz uygulamaları silmek istiyorum nasıl kullanabilirim? Mesela Facebook'u silemiyorum. Onu ADB ile silebilir miyim?
Ancak biraz ugrasayi dersen ADB SDK (Google Android Devs'de mevcut) Kurup, klasore cikartip, klasor icinde shift+sag tik yapip "Komut pencerisi ac" secenegini secip, acilan cmdde "adb devices" komudu ile cihazinin seri numarasini aliyorsan, once adb shell yazip, sonra "pm uninstall -k -user 0 com.XXXX.XXXX yazacaksin. (X'ler ile dolu bolume uygulamalara girip facebookun icinde yazan adi gireceksin. "com.facebook.kanata" gibi)
Dev optionsdan USB debugging ac. Ayrica izin isterse kabul et.
@Luna1057
dewberry
Üstün
Evet.Uygulamayı açtım. Buradan Facebook'u silmek istediğim için com.facebook.appmanager ve com.facebook.services olan dosyalaramı tıklayacağım?
Eki Görüntüle 67702
Bir de com.facebook.system var.
Luna1057
Yetkin
Dosyaların 3'ünü de sildim ama Facebook hala ayarlarda gözüküyor devre dışı bıraktığım için mi silinmedi?
dewberry
Üstün
Telefonu restart et.Dosyaların 3'ünü de sildim ama Facebook hala ayarlarda gözüküyor devre dışı bıraktığım için mi silinmedi?
Luna1057
Yetkin
Hala duruyor. Yanlış mı yaptım?
dewberry
Üstün
Devreye alip bir daha dener misin?
Luna1057
Yetkin
Devreye alınca com.facebook.katana dosyası geldi onu sildim oldu teşekkürler.
The Shorekeeper
Üstün
Uygulamanın üst kısmında arama kutusu var. Orada uygulama paket adlarını arayıp daha kolay şekilde silme işlemini yapabilirsiniz.
dewberry
Üstün
Rica ederimDevreye alınca com.facebook.katana dosyası geldi onu sildim oldu teşekkürler.