Öğrenci evimde uygun fiyatından dolayı Millenicom kullanıyordum ancak geçenlerde 240₺ verdiğim 14Mbps aldığım internetimin 440₺'ye çıktığı hakkında bir mesaj aldım bu sebeple de internet sağlayıcımı değiştirmek istiyorum. Uygun fiyatlı olarak 4 ay kadar kullanabileceğim hangi ISS'i önerebilirsiniz.

Kurulum ve aktivasyon hizmetlerini istemiyorum. En son 500₺ para verdiğim yetmezmiş gibi adam dalga geçer gibi senin kutudan kablo çekme gerekiyor dediği için istemiyorum böyle bir hizmet, Allah'a şükür bana verilecek kullanıcı adı ve şifreyi modeme yazabilecek kadar gelişmiş bir insanım.

Hocam Comnet'e bak istersen, fiyatları bayağı düşük ama hizmet kalitesi nasıl bilmiyorum. Geçmiş dönemde bayağı şikayet vardı ama yine de bir araştır.

Ben Netspeed kullanıyorum, memnunum ancak fiyat olarak bu da aşağı kalır değil. Ki yakın dönemde bunlar da zam yapar zaten.

Hocam Comnet'e bak istersen, fiyatları bayağı düşük ama hizmet kalitesi nasıl bilmiyorum. Geçmiş dönemde bayağı şikayet vardı ama yine de bir araştır.

Ben Netspeed kullanıyorum, memnunum ancak fiyat olarak bu da aşağı kalır değil. Ki yakın dönemde bunlar da zam yapar zaten.

Arkadaşım da zamanında Comnet önermişti ancak elimde VDSL modem bulunmadığından Comnet'te ADSL vermediğinden dolayı ortada buluşamadık.

Şu anda kesinlikle aklımda Comnet'e geçip 6 aylık 100Mbps paketini almak var. ₺1400 verir hakkıyla internet kullanırım. Hurdadan çalışan VDSL modem çözersem de rahatım.

Öğrenci evimde uygun fiyatından dolayı Millenicom kullanıyordum ancak geçenlerde ₺240 verdiğim 14Mbps aldığım internetimin ₺440'ye çıktığı hakkında bir mesaj aldım bu sebeple de internet sağlayıcımı değiştirmek istiyorum. Uygun fiyatlı olarak 4 ay kadar kullanabileceğim hangi ISS'i önerebilirsiniz.

Kurulum ve aktivasyon hizmetlerini istemiyorum. En son ₺500 para verdiğim yetmezmiş gibi adam dalga geçer gibi senin kutudan kablo çekme gerekiyor dediği için istemiyorum böyle bir hizmet, Allah'a şükür bana verilecek kullanıcı adı ve şifreyi modeme yazabilecek kadar gelişmiş bir insanım.

Poyraz net bakabilirsiniz galiba Türkiye'deki en uygun fiyatlı ISS onlar ama hizmetleri nasıl bilmiyorum.

Arkadaşım da zamanında Comnet önermişti ancak elimde VDSL modem bulunmadığından Comnet'te ADSL vermediğinden dolayı ortada buluşamadık.

Şu anda kesinlikle aklımda Comnet'e geçip 6 aylık 100Mbps paketini almak var. ₺1400 verir hakkıyla internet kullanırım. Hurdadan çalışan VDSL modem çözersem de rahatım.

Hocam ADSL artık çok eskide kaldı 2.el bile olsa VDSL modem alın Comnet'in fiyatları poyraz net e göre daha uygun gözüküyor.

Son düzenleme:
Öğrenci evimde uygun fiyatından dolayı Millenicom kullanıyordum ancak geçenlerde 240₺ verdiğim 14Mbps aldığım internetimin 440₺'ye çıktığı hakkında bir mesaj aldım bu sebeple de internet sağlayıcımı değiştirmek istiyorum. Uygun fiyatlı olarak 4 ay kadar kullanabileceğim hangi ISS'i önerebilirsiniz.

Kurulum ve aktivasyon hizmetlerini istemiyorum. En son 500₺ para verdiğim yetmezmiş gibi adam dalga geçer gibi senin kutudan kablo çekme gerekiyor dediği için istemiyorum böyle bir hizmet, Allah'a şükür bana verilecek kullanıcı adı ve şifreyi modeme yazabilecek kadar gelişmiş bir insanım.
14 mbps 440₺????? Uganda buganda şuganda... Bu nerenin fiyatlandırması? mesajı kargoyla yolla daha ucuz.

Hocam ADSL artık çok eskide kaldı 2.el bile olsa VDSL modem alın Comnet'in fiyatları poyraz net e göre daha uygun gözüküyor.

Elimdeki modem zaten 2007 çıkışlı bir modem eski olduğunun farkındayım ancak zar zor 4-6Mbps alabiliyordum ve 14'ü almak bile çağ atlattı bana.
Hani modem alıp masraf etmeyeyim diye ADSL'den gittim ama bilseydim VDSL alır devam ederdim ya lanet olsun lanet.

14 Mbps ₺440? Uganda buganda şuganda... Bu nerenin fiyatlandırması? Mesajı kargoyla yolla daha ucuz.

1723133552424.webp

Bir VDSL modem çözüp Comnet'e geçiş yapacağım böyle olmayacak.

Aklıma da takıldı ADSL kullanıyorum diye Comnet'e VDSL olarak geçiş yapabilirim herhalde. Yoksa mileniyi VDSL'e geçirip uğraşmak istemiyorum.