22723

Uzman
İlk eklediğim resim balanced modda CPU maximum 45W çekti dalgalanmaları görürsünüz zaten. Fanlar hep 3900 RPM'de çalıştı. Maximum 4500RPM.
İlk iki resim balenced mod değerleri. Son 2 resim ise Omen Gaming Hub performance mod işlemci maximum 65W çekti ve test bitene kadar 65W kaldı.
Merak ettiğim en önemli husus şu işlemci çok mu sıcak çalışmış özellikle performance modda PC işlemciyi soğutamıyor gibi geldi acaba fabrika macun pump out mu oldu, yoksa 65W için sıcaklıklar normal mi? Ona göre bir termal macun önerirseniz cihaz 2 aylıkda olsa servise macunu alıp bakım yapmaları için götüreceğim.

Dosya Ekleri

• stabilitytest.webp
    stabilitytest.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 113
  • stabilitytest.pngw.webp
    stabilitytest.pngw.webp
    154,4 KB · Görüntüleme: 113
  • stabilitytest.png1.webp
    stabilitytest.png1.webp
    57,2 KB · Görüntüleme: 104
  • stabilitytest.png1w.webp
    stabilitytest.png1w.webp
    153,4 KB · Görüntüleme: 120
Termal kısma yapıyor cihaz maalesef, o zaman 35 deneyin bakalım ne olacak.
oyundan çıktım 35 yaptım zaten , lakin haftaya bir servise gideceğim başlarda maşallahı vardı ilk geldiğinde control oynadım oto fanlarda 75i geçmezdi modları hatırlamıyorum. Serviste bi bakım yapılsın çözülmezse elleri sıvayıp pc yi sökmeyi öğrenicem kendim mx 4 falan sıkıcam , Hocam kaliteli bir macun önerisi yaparmısınız servise alıp götürürüm belki onu kullanırlar

oyundan çıktım 35 yaptım zaten , lakin haftaya bir servise gideceğim başlarda maşallahı vardı ilk geldiğinde control oynadım oto fanlarda 75i geçmezdi modları hatırlamıyorum. Serviste bi bakım yapılsın çözülmezse elleri sıvayıp pc yi sökmeyi öğrenicem kendim mx 4 falan sıkıcam , Hocam kaliteli bir macun önerisi yaparmısınız servise alıp götürürüm belki onu kullanırlar
MX4 kullanmayın, çok hızlı pump out yapar. Termal pad uygulayın.

Bu arada bir yöntem daha var, Sıcaklık limiti konabilir, 85 yapın şurdaki değeri ve kaydedip deneyin tekrar. Tikine basıp.
1750333491891.webp

MX4 kullanmayın, çok hızlı pump out yapar. Termal pad uygulayın.

Bu arada bir yöntem daha var, Sıcaklık limiti konabilir, 85 yapın şurdaki değeri ve kaydedip deneyin tekrar. Tikine basıp.
Eki Görüntüle 155918
bu pedler nasıl kullanılıyor bununla ilgili bi yönlendirme olursa daha iyi olur gibi dediğim gibi kendim açmaya pek cesaret edemiyorum

bu pedler nasıl kullanılıyor bununla ilgili bi yönlendirme olursa daha iyi olur gibi dediğim gibi kendim açmaya pek cesaret edemiyorum
Hiç tecrübeniz yoksa bilen birine yaptırın, cpu ve gpu çipine eşit olacak şekiilde termal pad kısmını kesiyorsunuz ve yapıştırıyorsunuz olay bitiyor. Geldiğinde 10 dakika buzdolabına atın işlevini görmesi için.