Check Engine

Becerikli
Makaleler
1
Sizce mantıklı mı diğer şehirlere gitmektense? Ama bir tık da insana büyüyememişlik hissi veriyor kendi çaban olmayınca, en azından daha özgür oluyosun KYK yurdunda ama oranın da zorlukları çok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizce mantıklı mı diğer şehirlere gitmektense? Ama bir tık da insana büyüyememişlik hissi veriyor kendi çaban olmayınca, en azından daha özgür oluyosun KYK yurdunda ama oranın da zorlukları çok.

Ailen ile aran iyiyse birikim yaparsın az bir şey kal ailenin yanında aran yoksa git.

Büyükşehirde yaşayanlar öyle yapıyordur diye düşünüyorum. İstanbul'da yaşayıp üniversite kazananlar aile evinde okuyordur bence.

Ailen ile aran iyiyse birikim yaparsın az bir şey kal ailenin yanında aran yoksa git.

Ailemle aram iyi de çok korumacılar, ondan okul çıkışı arkadaşlarımla hiçbir aktivite yapamadan sıkıcı evime dönüyorum, en basitinden internet kafede arkadaşlarımla oyun oynamamı dahi istemiyorlar.

Ailemle aram iyi de çok korumacılar ondan okul çıkışı arkadaşlarımla hiçbir aktivite yapamadan sıkıcı evime dönüyorum, en basitinden internet kafede arkadaşlarımla oyun oynamamı dahi istemiyorlar.

Onlar ile konus hocam o zaman veya artık yalana başvur okul cıksı muhabbet edeceksiniz mesela arkadaşlarının evinde 1 2 saat dersin ödev falan var gelemem diye

Onlar ile konus hocam o zaman veya artık yalana başvur okul cıksı muhabbet edeceksiniz mesela arkadaşlarının evinde 1 2 saat dersin ödev falan var gelemem diye

Aynen alıştırmak lazım hafif hafif, seneye 18 olacağım büyüdüm sayılır artık, 13-14 yaşında olsam neyse de. Biraz ondan düşündüm aile evinde üniversite okumak ne kadar mantıklı diye.

Aynen alıştırmak lazım hafif hafif, seneye 18 olacağım büyüdüm sayılır artık, 13-14 yaşında olsam neyse de. Biraz ondan düşündüm aile evinde üniversite okumak ne kadar mantıklı diye.
Bunun mücadelesini verebileceksen okunur. Ancak bu güveni sağlamak yıka yıka değil, iletişimle ve sabırla çözülüyor. Ekonomik ve konfor olarak da iyi bir tercih. Ayrıca yurtta kalıp akşam ezanından sonra sokakta durdun diye büyümüş olmayacaksın. Büyümemişlik hissini en kötü askerde atarsın zaten üzerinden. Dolu dolu bir üniversite hayatı yaşamanı dilerim. İyi ya da kötü her anın keyfini çıkar. :)