Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

23378

Gelişen
Mahallemizdeki sağlık ocağına tüm husumetlilerim gidiyor, sıkıntı yaratıyorlar. Bu nedenle biraz daha uzakta olan başka bir sağlık ocağına kayıt yaptırmak istiyorum. Acaba doğrudan kayıt olabiliyor muyum? Ne yapmam gerek?

Çözüm
Mahallemizdeki sağlık ocağına tüm husumetlilerim gidiyor, sıkıntı yaratıyorlar. Bu nedenle biraz daha uzakta olan başka bir sağlık ocağına kayıt yaptırmak istiyorum. Acaba doğrudan kayıt olabiliyor muyum? Ne yapmam gerek?

Yüz yüze görüşerek form falanda doldurabilirsiniz ama sanırım bu yöntem daha kesin.

Yüz yüze görüşerek form falanda doldurabilirsiniz ama sanırım bu yöntem daha kesin.

Çözüm
Biz bir ara aile hekimi değişmiştik. Yeni aile hekimimiz o gün izinli miydi tayin mi oldu tam hatırlamıyorum ama yerinde yoktu. Bundan dolayı otomatik eski aile hekimine sıra verdi sistem. Eski aile hekimimiz: "Neden aile hekiminizi değiştirdiniz? Ben ne yaptım?" Tarzında cümleler kurmuştu. :D Küçük yerlerde yaşayınca böyle absürt durumlar da oluyor elbet. :D