Mahallemizdeki sağlık ocağına tüm husumetlilerim gidiyor, sıkıntı yaratıyorlar. Bu nedenle biraz daha uzakta olan başka bir sağlık ocağına kayıt yaptırmak istiyorum. Acaba doğrudan kayıt olabiliyor muyum? Ne yapmam gerek?
Mahallemizdeki sağlık ocağına tüm husumetlilerim gidiyor, sıkıntı yaratıyorlar. Bu nedenle biraz daha uzakta olan başka bir sağlık ocağına kayıt yaptırmak istiyorum. Acaba doğrudan kayıt olabiliyor muyum? Ne yapmam gerek?
Biz bir ara aile hekimi değişmiştik. Yeni aile hekimimiz o gün izinli miydi tayin mi oldu tam hatırlamıyorum ama yerinde yoktu. Bundan dolayı otomatik eski aile hekimine sıra verdi sistem. Eski aile hekimimiz: "Neden aile hekiminizi değiştirdiniz? Ben ne yaptım?" Tarzında cümleler kurmuştu. Küçük yerlerde yaşayınca böyle absürt durumlar da oluyor elbet.