Lego alacağım ama evdekiler izin vermedi. Dolap'tan aldığım için sadece Trendyol Express ile gönderiyorlar. Trendyol'un şubesinden kargo alınamıyor, arkadaşlarımdan da evde olan yok veya aileleri izin vermiyor. Bana taktik önerir misiniz? Okula yakın bir A101 var oradaki ablalar uğraşırlar mı bilmiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Uğraşacaklarını sanmam. Bir akrabana söyleyebilirsin en kötü.
Binada kimseyi tanımıyorum.Komşuya veya oturduğunuz yerde güvenlik/yönetici varsa yollayabilir sonrasında alabilirsiniz.
Akraba?
Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
Bir bakkal varsa oradaki abiye söyleyebilirsiniz. Not: Esnafı iyi seçin.
Doge
Yetkin
- Makaleler
- 1
Yaptığım gizli alışverişlerde kargoyu binanın en alt katına (bizim binada bodruma inen merdiven var) bırakmalarını söylüyorum. Genelde binadan kimse oraya gitmez. Uygun vakitte de inip kargoyu alıyorum.
Sizin binada uygun yer varsa oraya bırakmalarını söyleyebilirsiniz.
Sizin binada uygun yer varsa oraya bırakmalarını söyleyebilirsiniz.
Silverback Gorilla
Üstün
Lego alacağım ama evdekiler izin vermedi. Dolap'tan aldığım için sadece Trendyol Express ile gönderiyorlar. Trendyol'un şubesinden kargo alınamıyor, arkadaşlarımdan da evde olan yok veya aileleri izin vermiyor. Bana taktik önerir misiniz? Okula yakın bir A101 var oradaki ablalar uğraşırlar mı bilmiyorum.
Hocam konu dışına çıkıyorum biraz ama, alsan görmeyecekler mi? İlla ortaya çıkar.
Çarşıdan aldım derim.Hocam konu dışına çıkıyorum biraz ama, alsan görmeyecekler mi? İlla ortaya çıkar.
BİM'e gelmiş derim.