Ailem beni evden atmak istiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Snow
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 892

Snow

Başarılı
25 yaşındayım, 3 aydır işsizim, çalışmak da istemiyorum. 1 senedir çalışıyordum, şu anlık istemiyorum. Üniversite mezunuyum, lisans makine mühendisliği. Evde sürekli psikolojik baskı görüyorum. Bu durumu gören insanlar var mı? Nasıl baş ettiniz? Babam evden kovmakla tehdit ediyor, tüm aile bana karşı. Ben çalıştığım zaman tüm parayı eve veriyordum, o zaman kimsenin sesi çıkmıyordu.

Evde durman göze batıyor. Parayı getirince canım oğlum derler, boşta kalınca saydırır dururlar. Artık pek de şansın yok. Parayı kazanıp, ayrı bir eve çıkıp ailen bu sefer sana geldiğinde önlerine tüküreceksin çünkü bu hayat bildiğimiz karma. Ailen sana böyle davranıyor ama gün gelecek kapına gelecekler. Ailene karşı it kopuk olsaydın böyle davranmazlardı sana. Maalesef birçoğumuzun ebeveyni böyle.

İşveren bizi kırbaçlasa, bir hayatımız olmasın o zaman severler çünkü kıskanıyorlar.

Acıdım işte yapacaktım eve destek olayım dedim şimdi onun lafını yapıncada kendilerini haklı çıkarmaya çalışıyorlar

Tek zevkim PlayStation 5 onu aldığım için bile laf yedim kendi paramla ve fazla parada almıyorum mühendis olarak asgarî ücretin 1 üstü 30 bin bile değildi tecrübem yok diye vermediler ve kalkınma bölgesi burada pek para vermiyorlar gece hayatını bırak sigaram bile yoktu kendime en fazla pantalon falan alıyordum oyun almak istiyordum alamıyordum bile sonuç ne mi peki evden git yoksa polisi ararız iş buldum işe gir falan filan girmek istemiyorum şekerim var ve çok kilo aldım sağlığım psikolojim iyi değil ve isteğim yok bu hep böyle olacak değil ama kimse zaman vermiyor insanlara bahane olarak geliyor.

Son düzenleme:
Boş yapıyorlar bizim yaşımızdaki herkesin durumu aşağı yukarı böyle. Keyfinden doğurup böyle eziyet edemezsin. 23 yaşındayım ben de.

Bu durumu gören insanlar var mı?
Üni mezunu herkes desem pek yanlış olmaz. İş bulup kendi ayaklarının üstünde durmak dışında şansın yok.
Babam evden kovmakla tehdit ediyor, tüm aile bana karşı.
Hala varlığının farkındalar bu gerçekten iyi, böyle devam edersen birkaç yıla evde hayalet olacaksın.
Para kazanmadığın için en basitinden dışarı bile çıkamayacaksın, sadece ailen değil arkadaşların da senden uzaklaşacak.
Zaten ülke kötü durumda, kimse yanında 5 parasız umutsuz biriyle vakit geçirmek istemez.
Her gören nerede çalışıyorsun ne yapıyorsun diyecek, ve emin ol babanın evden atmakta tehtit etmesi bunlar arasında hiçbir şey kalır.

Hocam ben 18im lise bitti daha beterini yapıyorlar erkek çalışıp para getirecek kız annesine yardım edecek maaalesef algı bu.

Bende istiyorum onlar tarafından unutulmak rahat bırakılmak ama evde o imkansız işte

Kendi ayaklarımın üstünde durmaya izin verdiler mi desteklediler mi peki hayır bende isterdim kenara para koyup ayrı eve çıkmayı olmadı işte

Gir yaz ayına kadar katlanacağın bir işe, al pasaportunu yurt dışına çık. Balkan ülkelerini gez, iş kovala. Ya da bir çılgınlık yapıp Çin'e gitmeyi deneyebilirsin, yani kısacası biriktir paranı. Güzel bir gezi seni toparlar, belki fırsat bile getirir.

Şiddetle tavsiye ederim, ben uyguladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…