RamKokusuSeven
Becerikli
Tamamdır hocam, böyle yapacağım bende.Narsist insanlardan ömür boyu uzak durulmalı. Annesi farkında olmadan kızını da bir narsist olarak büyütüyor. Aldırış etme. Ailene de olabilidiğince onları umursamamayı söyle.
Tamamdır hocam, böyle yapacağım bende.Narsist insanlardan ömür boyu uzak durulmalı. Annesi farkında olmadan kızını da bir narsist olarak büyütüyor. Aldırış etme. Ailene de olabilidiğince onları umursamamayı söyle.
Selam,
Ailem dün komşuya gitmiş ve kızın ailesi hep kızını övmüş. Neymiş yeni kitaplar almış tatilde, odasına geçer ders çalışırmış, yazın LGS için kurs alacakmış. Yeter yani ben yazılım, felsefe, spor ile gelişmek istiyorum. Ticaret yapmak falan istiyorum. Dersleri tabii önemsememiz lazım ama bu kadar ciddi olunur mu ya? Şu LGS bitsin istediğim baykar meslek lisesine gideyim. Ya da yapabilirsem yurt dışı ABD, İngiltere falan gideyim diyorum. Neden hep kıyaslanıyorum merak ediyorum? Zaten kızın tek vasfı okulda hocaların sınav için internetten aldığı kağıtları bulup çalışmak. Bende yapıyorum ama kendime Ultra zeki matematik dehasıyım demiyorum.
Kral samimi söylüyorum aynı bensin. Sadece benim kariyer planım daha üst seviyeydi. Neymiş komşu kızı fen lisesi kazanmış, ben Anadolu ama şu an baktığında o paralı endüstri okuyor ben krallar gibi devlette elektrik mühendisliği.
Kendine sadece kendini kanıtlayacaksın bu hayatta.