Ailem beni komşunun kızı ile kıyaslıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RamKokusuSeven
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 566

Hocam zaten matematik falan yapmaya çalışıyorum. Ama biri bana matematikde senden iyiyim yok onda bunda iyiyim deyince sinirleniyorum. Anneme diyorum ki "anne o üniversite okuyacak ikimizde üniversite okuyacağız ama ben başarılı olacağım çünkü o bir işe girmeye bakıyor, bir yere atanmaya çalışacak ben kendi işimi kuracağım" benim kafam böyle ilerliyor. Kendi işini kurmak.

Zafere giden her yol mübahtır.

Aslında iyi planda sorun çıkar ya

Sinirlenmene gerek yok. Kişinin kendi küstahlığı. Olgun davranıp onların dediklerini kafana takmazsan iyi olur. Takıntı yapmamaya çalış.

Bilmiyorum hocam ya. Böyle konular beni kırıyor.
İnsanların kompleksine alışman lazım. Hayat böyle. Her zaman senin kötülüğünü isteyecek insanlar olacak. İyi insanlarla karşılaşırsın umarım. O toksik çevreyi tınlama. Kendi yolunu çiz.

Umarım hepimiz iyi kişilerle karşılaşırız. Hepimiz ABD, İngiltere, Fransa yada istediği bir ülkeye gider. İstediği yerlerde okur.

Kız bir de bana okulda matematikte senden daha iyiyim diyor. Nefret ediyorum.

Klasik öğrenci tipi. Siz ondan iyi olsanız bile diyorlar. Siz aynısını yapsanız rehberliğe gider sizi şikayet eder. Zamanında bir kız vardı, denemelerde hep onu geçiyordum. En son nöbetçi öğretmen geldi sınıfta sınıfın zekisi kim dedi, o kızda benim dedi. Bende hocaya paralel evrende en zekimiz o ama bu dünyadaki sınıfta benim demiştim. Kız ağladı diye tutanak yiyordum.

Yani o gereksizi kafaya takmayın o sadece gıcık olmaya programlanmış bir robot.

Hocam iyi anıymış ya Hocam demek istemiyorum ama sinir sorunlarım var benim. Birine vurmak istemiyom ama çok gıcık ediyor.

Aslında ailem iyi ama hep beni kıyaslıyor.
Klasik TR ailesi.

Aynı mantıkla sen de anneni başka anneler ile karşılaştırıp gerçekleri söyleyebilirsin. O yüzden çok takmaya gerek yok.

Narsist insanlardan ömür boyu uzak durulmalı. Annesi farkında olmadan kızını da bir narsist olarak büyütüyor. Aldırış etme. Ailene de olabilidiğince onları umursamamayı söyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…