ltcolbaron41

Uzman
Arkadaşlar AK820 Pro klavye aldım, ancak klavyeye GIF yükledigimde USB ile yüklüyorum. USB moddan 2.4 GHz moda geçtiğimde kayboluyor. AK980 klavyem var aynı zamanda. Onda her türlü gifi yikleyince kalıyor. AK820 pro da neden 2.4'e geçince GIF kayboluyor?

Arkadaşlar AK820 Pro klavye aldım, ancak klavyeye GIF yükledigimde USB ile yüklüyorum. USB moddan 2.4 GHz moda geçtiğimde kayboluyor. AK980 klavyem var aynı zamanda. Onda her türlü gifi yikleyince kalıyor. AK820 pro da neden 2.4'e geçince GIF kayboluyor?
1. Yazılım ve Sürücü Kontrolü:
- AK820 Pro klavyenizin en güncel yazılım ve sürücülerinin yüklü olduğundan emin olun. Üreticinin web sitesinden güncellemeleri kontrol edin.

2. GIF Formatı:
- GIF dosyalarınızın uyumlu olup olmadığını kontrol edin. Başka bir cihazda çalışıyorlarsa, dosya formatı sorunlu olmayabilir.

3. Klavye Mod Seçimi:
- USB ve 2.4 GHz modları arasında geçiş yaparken GIF dosyalarının kaybolması, klavyenin mod geçişi sırasında hafızasında bir hata olabileceğine işaret edebilir.

4. Fabrika Ayarlarına Sıfırlama:
- Klavyeyi fabrika ayarlarına sıfırla. Bu, olası yazılım hatalarını düzeltebilir.
- Klavye manuelini kontrol ederek sıfırlama adımlarını takip edin.

5. Diğer Donanımlarla Test:
- Klavyenizi başka bir bilgisayarda deneyerek sorunun cihazınıza özgü olup olmadığını kontrol edin.

6. Destek İletişimi:
- Eğer yukarıdaki adımlar sorununuzu çözmezse, klavye üretici destek hattıyla iletişime geçerek durumu bildirin.

Eğer ek bilgi veya detay istiyorsanız, "ltcolbaron41" ile iletişime geçmenizde fayda var.