burakkilgz
Çalışkan
Merhabalar, bilgisayarım, ses kartı ve hoparlörlerim için akım korumalı priz kullanıyorum. Sizce cihazların kapalı olduğu zamanlarda düğmeyi açık mı yoksa kapalı mı bırakmalıyım?
Ben de sizin dediğiniz gibi kullanıyorum aslında. Sanki bir yerde görmüştüm, birisi açık tutmak daha iyidir demişti nedense. Açık kaldığı zaman daha iyi koruyormuş galiba, ama ben yine de emin olmak için konu oluşturmak istedim teşekkür ederim.Açık tutarsanız bir şey olmaz büyük ihtimalle ama kapalı tutmanız daha iyi olur. Sonuç olarak akım geçer ve gereksiz enerji tüketimine sebep olur ekstra. Ayrıca kontrolünüzün dışında bir şeyin olmasınıda engellersiniz.
Önemli değil. Akım olmadığı zaman zaten hem prize hem cihazlarınız güvende olur.Ben de sizin dediğiniz gibi kullanıyorum aslında. Sanki bir yerde görmüştüm, birisi açık tutmak daha iyidir demişti nedense. Açık kaldığı zaman daha iyi koruyormuş galiba, ama ben yine de emin olmak için konu oluşturmak istedim teşekkür ederim.
Hangi akım korumalı prizi kullaniyorsunuzMerhabalar, bilgisayarım, ses kartı ve hoparlörlerim için akım korumalı priz kullanıyorum. Sizce cihazların kapalı olduğu zamanlarda düğmeyi açık mı yoksa kapalı mı bırakmalıyım?