klae Gelişen Katılım 4 Temmuz 2026 Mesajlar 8 Beğeniler 1 Bugün 01:31 #1 Captain Levi dedi: Kaliteli bir PSU fazlasıyla iş görür. Genelde UPS alınma sebebi kritik bir iş yapılıyorsa elektrik gidince tüm verinin kaybolmaması içindir. Genişletmek için tıkla... Hocam karar verdim UPS yerine akim korumali priz alayım diye. Peki akim korumali priz için bir öneride bulunabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 01:44
Captain Levi dedi: Kaliteli bir PSU fazlasıyla iş görür. Genelde UPS alınma sebebi kritik bir iş yapılıyorsa elektrik gidince tüm verinin kaybolmaması içindir. Genişletmek için tıkla... Hocam karar verdim UPS yerine akim korumali priz alayım diye. Peki akim korumali priz için bir öneride bulunabilir misiniz?
Taksici Musa Fedaisi Yetkin Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 542 Çözümler 3 Beğeniler 665 Yer İzmir Bergama Bugün 02:39 #2 Tunçmatikler gayet iyi. Kendi evimde kullanıyorum memnunum.
Andar Han 58 Üstün Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 1.230 Makaleler 4 Çözümler 9 Beğeniler 2.378 Bugün 03:04 #3 İçinde NTC ya da ekstra bir sigorta veya röle bulunan bir priz bulursanız alın. Gerisi hep MOV zaten. Akım korumalı priz neymiş? Her daim Amerika'nın yeniden keşfi. Şu prizlerin de iç yapısını açıp inceleyen birileri olsa keşke. Son düzenleme: Bugün 03:18
İçinde NTC ya da ekstra bir sigorta veya röle bulunan bir priz bulursanız alın. Gerisi hep MOV zaten. Akım korumalı priz neymiş? Her daim Amerika'nın yeniden keşfi. Şu prizlerin de iç yapısını açıp inceleyen birileri olsa keşke.
K kanakanasuiçen Gelişen Katılım 16 Temmuz 2026 Mesajlar 3 Beğeniler 0 Yer Ankara/Mamak Bugün 05:21 #4 klae dedi: Hocam karar verdim UPS yerine akim korumali priz alayım diye. Peki akim korumali priz için bir öneride bulunabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tunç matik tavsiye ederim.
klae dedi: Hocam karar verdim UPS yerine akim korumali priz alayım diye. Peki akim korumali priz için bir öneride bulunabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tunç matik tavsiye ederim.