klae Gelişen Katılım 4 Temmuz 2026 Mesajlar 8 Beğeniler 1 24 Temmuz 2026 #1 Hocam karar verdim UPS yerine akim korumali priz alayım diye. Peki akim korumali priz için bir öneride bulunabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2026
Hocam karar verdim UPS yerine akim korumali priz alayım diye. Peki akim korumali priz için bir öneride bulunabilir misiniz?
Taksici Musa Fedaisi Yetkin Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 557 Çözümler 3 Beğeniler 678 Yer İzmir Bergama 24 Temmuz 2026 #2 Tunçmatikler gayet iyi. Kendi evimde kullanıyorum memnunum.
Andar Han 10 Bilgin Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 1.283 Makaleler 4 Çözümler 9 Beğeniler 2.451 24 Temmuz 2026 #3 İçinde NTC ya da ekstra bir sigorta veya röle bulunan bir priz bulursanız alın. Gerisi hep MOV zaten. Akım korumalı priz neymiş? Her daim Amerika'nın yeniden keşfi. Şu prizlerin de iç yapısını açıp inceleyen birileri olsa keşke. Son düzenleme: 24 Temmuz 2026
İçinde NTC ya da ekstra bir sigorta veya röle bulunan bir priz bulursanız alın. Gerisi hep MOV zaten. Akım korumalı priz neymiş? Her daim Amerika'nın yeniden keşfi. Şu prizlerin de iç yapısını açıp inceleyen birileri olsa keşke.
K kanakanasuiçen Gelişen Katılım 16 Temmuz 2026 Mesajlar 2 Beğeniler 1 Yer Ankara/Mamak 24 Temmuz 2026 #4 klae dedi: Hocam karar verdim UPS yerine akim korumali priz alayım diye. Peki akim korumali priz için bir öneride bulunabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tunçmatik tavsiye ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2026
klae dedi: Hocam karar verdim UPS yerine akim korumali priz alayım diye. Peki akim korumali priz için bir öneride bulunabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tunçmatik tavsiye ederim.
Utku92 59 Üstün Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 3.633 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 2.121 24 Temmuz 2026 #5 Ben Tunçmatik'in regülatörünü kullanıyorum, hiç sıkıntı yaşamadım.
ALCYONEUS Üstün Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 607 Çözümler 2 Beğeniler 340 24 Temmuz 2026 #6 Andar Han dedi: İçinde ntc ya da ekstra bir sigorta veya röle bulunan bir priz bulursanız alın. Gerisi hep mov zaten. Akım korumalı priz neymiş? Her daim Amerika'nın yeniden keşfi. Şu prizlerin de iç yapısını açıp inceleyen birileri olsa keşke. Genişletmek için tıkla... Cam sigorta atıyorlar başka da adamakıllı bir düzeneği yok satış stratejisi.
Andar Han dedi: İçinde ntc ya da ekstra bir sigorta veya röle bulunan bir priz bulursanız alın. Gerisi hep mov zaten. Akım korumalı priz neymiş? Her daim Amerika'nın yeniden keşfi. Şu prizlerin de iç yapısını açıp inceleyen birileri olsa keşke. Genişletmek için tıkla... Cam sigorta atıyorlar başka da adamakıllı bir düzeneği yok satış stratejisi.