Aknetrent tedavimi 6.ayımı tamamladıktan yarıda bıraktım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bebecanciyim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 548
Yer
Manisa
Merhaba arkadaşlar, 2023 ağustos itibarıyla aknetrent 20mg sivilce tedavisine başlamıştım. Sabah akşam birer hap içiyordum doktorum 6 ay kullansan yeterli demişti. 2 ay yetecek ilaç yazıp bitince tekrar gelmemi istedi. Neyse işte doktorum istifa etmiş. Başka bir hastaneye gittiğimde muayene olurken o da 6 ay yeterli demişti ve 2 ay yetecek ilaç yazdı. Bu süre içinde ilçemdeki hastaneye yeni bir cildiye doktoru geldi. 4. ayımı tamamladıktan sonra muayene olduğumda 6 aydan fazla kullanman gerekiyor dedi 1 ay yetecek kadar ilaç yazdı ve sonraki ay gittiğimde 7. ayı tamamla bırakırsın dedi 1 aylık daha yazdı. 6. ayımı tamamladıktan sonra bugün muayene olmaya gittiğimde 8 ay kullanman gerekiyor dedi ee haliyle ailemde sıcak bakmadı. Tedavimi bıraktırmak zorunda kaldı. Doktorum krem yazdı bunları kullan dedi. 8 aya tamamlamam gerekiyor muydu sizce doktorum tekrardan yüzümün eski haline dönme ihtimali var dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla ben de kullanıyordum daha kutu bitmeden bıraktıydım. Baya oldu kullanalı halen yüzüm iyi. 6 ayı geçmiştir herhalde tedavi.

Kimilerinde tekrar çıkıyor kimilerinde çıkmıyormuş neyse zamanla göreceğiz.
Şöyle diyeyim sivilcen ilk başta çıkmaz fakat sonra birkaç tane görebilirsin çok abartı derecede olmuyor ama alnımda 1 tane var mesela küçücük. Çok kötü olmaz bence.

Şöyle diyeyim sivilcen ilk başta çıkmaz fakat sonra birkaç tane görebilirsin çok abartı derecede olmuyor ama alnımda 1 tane var mesela küçücük. Çok kötü olmaz bence.

İnşallah tedaviye başlamadan önce yüzümde ağrılı sivilceler vardı şimdi ise sivilce yok sadece izleri var o kadar.

İnşallah tedaviye başlamadan önce yüzümde ağrılı sivilceler vardı şimdi ise sivilce yok sadece izleri var o kadar.

O zaman sorun yok.

Ben 12 ay kullandım. Gerçekten çok zor bir süreçti, ama şu an yüzüm bebek gibi.

12 ay gerçekten fazla hocam geçmiş olsun ben olsam dayanamazdım tebrikler.
Dayanılacak bir şey yok ki. Hatırladığım kadarıyla dudak kuruluğu yapıyordu o yan etkisi de bir süre kullandıktan sonra geçiyordu.
Ben 12 ay kullandım. Gerçekten çok zor bir süreçti, ama şu an yüzüm bebek gibi.
Kilonuz fazla mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…