Herkesin imanı kendine. O yüzden ister arabanın üstünde kılsın, ister caminin tepesinde. Olan kendisine olur. Rezalet bir durum ama yapacak bir şey yok. Bunların kafası böyle çalışıyor. Böyle çalışmada zaten bizler böyle durumlara gelir miydik?

Bu arada bu tarz insanlara hakaret etmeye değmez. Bırakın hakareti onlarla konuşma zahmetine girmek bile büyük bir hata olabilir. O yüzden ben kendimi hiç yormuyorum.
Kendi yarattiklari cehennemde bogulsunlar bos verin. Bundan 3 yil 4 yil sonra iktidar destekcisi kadinlar burnu gorundu diye 40 kirbac yiyecek. O zaman da bizi bulamayacaklar.

Aman değerli hocam içinizden söyleyin. Sizin yorumlarınızı severek beğeniyorum takip ediyorum. Banlanmayın lütfen sizin yorumlarınız değerli.
Siz böyle deyince bir şey yazarken ekstra dikkatli olmam gerekiyor ve sanki sorumluluk almış gibi hissediyorum yanlış yönlendirme veya kötü örnek olmaması için :D

Siyasal islamcılar ve Liberal solcular var olduğu sürece iki yakamız bir araya gelmez :D

Rükû yapıp tekrar kalkması 1 saniye sürdü herhalde. Yok abi ya vallahi millette akıl yok.
Hocam hatırlıyor musunuz? Önceden sizinle keşke insanların aklı sizin gibi olsa demiştim. İşte geldiniz mi sözüme? Görüyorsunuz işte akıl ne kadar önemli.

Siyasal islamcılar ve liberal solcular var olduğu sürece iki yakamız bir araya gelmez :D
Maalesef hocam maalesef.