Liberal muhafazakar demeniz lazimdi bence. Sol liberallerden daha beterler.Siyasal islamcılar ve liberal solcular var olduğu sürece iki yakamız bir araya gelmez![]()
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam sizin yorumlarınız hep hoşuma gitmiştir bu yüzden size tavsiye verdim. Çünkü bu akılsız bayan için ban yemeniz doğru olmaz. Yorumlarınıza aynen devam hocam seviliyorsunuz.Siz böyle deyince bir şey yazarken ekstra dikkatli olmam gerekiyor ve sanki sorumluluk almış gibi hissediyorum yanlış yönlendirme veya kötü örnek olmaması için![]()
Bu yapılan büyük bir saygısızlık. Türkiye bayrağındaki kırmızı renk yere dökülen şehitlerimizin kanını temsil ediyor. Bu onlara karşı yapılan hakaret. Ülkemizi ve şehitlerimizi hiç umursamadıklarını gösteriyor bu. Bunu umursamayan halka ne olursa olsun umurumda değil artık. Buna da tepki göstermiyorlarsa yazıklar olsun.
Umarım şu kategori filtreleme özelliği kısa sürede gelir de siyasetten kurtulurum.
Yok mu zaten?Umarım şu kategori filtreleme özelliği kısa sürede gelir de siyasetten kurtulurum.
Maalesef hocam halkımız sessiz bir halk. Bu halk neler gördü'de sesini çıkarmadı.Bu yapılan büyük bir saygısızlık. Türkiye bayrağındaki kırmızı renk yere dökülen şehitlerimizin kanını temsil ediyor. Bu onlara karşı yapılan hakaret. Ülkemizi ve şehitlerimizi hiç umursamadıklarını gösteriyor bu. Bunu umursamayan halka ne olursa olsun umurumda değil artık. Buna da tepki göstermiyorlarsa yazıklar olsun.
- Makaleler
- 1
O an orada olmayı ne kadar çok istediğimi kelimeler ile anlatamam.
Elma ısıran
Üstün
Tahrik amaçlı yapılan, cehaletten sandığınız ama son derece bilinçli hareketler bunlar. Şaşırmayınız.
HDDKullanıyorum
Üstün
Sonra insanlar neden islamiyete ön yargılı işte sebebi bu dinini düzgün yaşamayı bilmeyen insanlar islamiyet bu değildir bu gösteriştir ve Allah en çok ibadeti gösteriş için yapanı sevmez.