BayRakipsiz

Başarılı
Sinerji Bilgisayar'dan ürün satın aldım ve maalesef aldığım ürün ayıplı çıktı. Değişim talebimde, kendi keyiflerine göre alakasız ve düşük performanslı kartlar önerdiler. Üstelik, "İşine gelmiyorsa mahkemeye git!" şeklinde bir yaklaşımla karşılaştım. Kanunları kendi çıkarlarına göre yorumladıklarını açıkça belirttiler.

Bu yaşadığım süreçten dolayı oldukça hayal kırıklığına uğradım ve bu durumu sizlerle daha ayrıntılı bir şekilde paylaşmak istedim. Bu nedenle uzun uzun yazmak yerine bir video hazırladım ve başıma gelen olayları tane tane anlattım. Bu videoda, yaşadığım sıkıntıları ve Sinerji bilgisayar ile olan tecrübemi detaylı bir şekilde bulabilirsiniz. Destek olan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

Videoyu izlemek için:

Olayların olduğu ilk konu: RX 7900 GRE, sistem açılışta fanlar %100 çalışıyor ve hız düşmüyor

Video çok güzel olmuş, ne kadar insan görürse kardır.
Koca firmanın 3-5 kuruşu hesaplaması ve bu rezilliği engellemek yerine git dava aç demesi kelimeler kifayetsiz gerçekten.

Ekran kartı değil ama benzer durumu ben de yaşadım.
Müşteriyi bezdirmeyi amaçlayan saçma sapan sistem üzerine her şeyi tek tek senin yapman gerekiyor ve yine de sonuca ulaşmıyor.
200 liralık bozuk gönderilen LED için dava açmıştım, parayı 2 ay sonra yatırdılar.

Son düzenleme:
Sinerji'ye zaten hiç güvenmiyordum kendilerinden DDR5 RAM aldım paketleme hiç yok olduğu gibi yollamışlar. Galiba şunu sanıyorlar tek sizi kaybetti müşteri olarak, hayır öyle değil beni de kaybetti daha onlardan ürün almam.

Tamamen şahsi fikrimi söylüyorum firma size gayet adil ve performanslı bir muadil olarak Powercolor 7900 GRE Fighter modelini önermiş. Videoda 7900 GRE muadilini kabul etmeme sebebiniz o kartın 21.500₺'ye satılması ama sizin kartınızın 22.000₺ olması dolayısıyla muadili sayılamayacağını söylemişsiniz. Yani bu adamlar şimdi o kartın fiyatını şişirip 23.500₺'ye yükseltse ya da fiyatı direkt 23.500₺ olsaydı kabul edecek miydiniz ? Ben öyle bir mesaj aldım.

Sapphire Pulse 7800XT kullanıcısı olarak kartımda bir sıkıntı çıksa ve bana aynı teklif sunulsa Powercool 7800XT muadilini alacağımı düşünüyorum. Ha tabi diyorsanız ki Powercolor modeli çok kötü bir model, gözle görülür bir ısı farkı var, fanları gözle görülür derecede fazla ses yapıyor o yüzden istemedim ama videoda bahsetmeyi unutmuşum orası ayrı ama benim videodan aldığım tek mesaj daha pahalı olan bir karta yönelip pişman olmuş kişinin daha üst segment kart için bunu bahane etmesi. Ha tabi ki bence sadece "değişim" diye bir saçmalık olmamalı size para iadenizi alma imkanı sunmaları gerekiyordu orası ayrı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sinerji Bilgisayar'dan ürün satın aldım ve maalesef aldığım ürün ayıplı çıktı. Değişim talebimde, kendi keyiflerine göre alakasız ve düşük performanslı kartlar önerdiler. Üstelik, "İşine gelmiyorsa mahkemeye git!" şeklinde bir yaklaşımla karşılaştım. Kanunları kendi çıkarlarına göre yorumladıklarını açıkça belirttiler.

Bu yaşadığım süreçten dolayı oldukça hayal kırıklığına uğradım ve bu durumu sizlerle daha ayrıntılı bir şekilde paylaşmak istedim. Bu nedenle uzun uzun yazmak yerine bir video hazırladım ve başıma gelen olayları tane tane anlattım. Bu videoda, yaşadığım sıkıntıları ve Sinerji bilgisayar ile olan tecrübemi detaylı bir şekilde bulabilirsiniz. Destek olan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

Videoyu izlemek için:

Olayların olduğu ilk konu: RX 7900 GRE, sistem açılışta fanlar %100 çalışıyor ve hız düşmüyor

Aynı benim monitör gibi çıkmış ön panel logosu farklı idi ve 5 ölü pixeli vardı. Değişim yaptırdım garantiden doğru ürün geldi bu kez sorun yok tu sinerji den SSD dahil almam artık.

Zaman ayırıp yazdığın için teşekkürler ama ben Mercedes aldım karsılıgında hundai veriyorlar. Sen diyorsun ki onun da 4 tekeri var onun da. O da otomatik o da otomatik. Lütfen aynı şey değil. Satın aldığım dönemde o zaman onu satın alırdım. Özellikle Sapphire marka 7900 GRE ve beyaz rengine ekstra parayı neden verdim? Lütfen hiçbir şekilde mağazayı haklı çıkarmayın. Rica ediyorum.

Size daha iğrenç bir şey göstereceğim. Videoyu yayınladıktan sonra sahte hesaplar açılmış. Bugün tarihli. Alakasız yorumlar ve iğrenç iftira atıp duruyor. Muhtemelen batuhan beyefendi hazretleri.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-09 141311.webp
    Ekran görüntüsü 2024-08-09 141311.webp
    70,5 KB · Görüntüleme: 199
  • Ekran görüntüsü 2024-08-09 141359.webp
    Ekran görüntüsü 2024-08-09 141359.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 203
Son düzenleyen: Moderatör:
Zaman ayırıp yazdığın için teşekkürler ama ben Mercedes aldım karsılıgında hundai veriyorlar. Sen diyorsun ki onun da 4 tekeri var onun da. O da otomatik o da otomatik. Lütfen aynı şey değil. Satın aldığım dönemde o zaman onu satın alırdım. Özellikle Sapphire marka 7900 GRE ve beyaz rengine ekstra parayı neden verdim? Lütfen hiçbir şekilde mağazayı haklı çıkarmayın. Rica ediyorum.

Size daha iğrenç bir şey göstereceğim. Videoyu yayınladıktan sonra sahte hesaplar açılmış. Bugün tarihli. Alakasız yorumlar ve iğrenç iftira atıp duruyor. Muhtemelen batuhan beyefendi hazretleri.
Batuhanın okkalı bir kulağını çınlatıcaksın 72 dil ile sövüp.