Vallaha tam yazmak istediklerimi araştırıp yazmışsınız. Arkadaş zaten 10 dakikalık videonun sadece 10 saniyesinde Fighter 7900 GRE'yi neden tercih etmediğini açıklayıp kalan zamanda 4070S'i kötülemiş. Tabii ki firma aynı ürünü vermemek ile hatalı lakin videonun başında ben saf güç istiyorum deyip sonra 7900 GRE varken sırf fiyatı ₺500 düşük gözüküyor diye onu tercih etmeyip "pahalı" olan 4070s alıp sonra bu ısınıyor öyle böyle diyerek 27-28.₺000 bandında 3 fanlı 4070s talep etmek nereden baksan elinde kalacak bir müşteri davranışı. Zaten istediği hiçbir kartta beyaz değil hani...
Şimdiden yanlış anlaşılmasın Sinerji'yi savunuyor falan denir ben de haz hetmem. Ne kargolaması iyidir ne de müşteri desteği öyle iyidir ancak hiç mal alınmayacak veya çöp desteği olan firma da değildir.
Dediğim gibi sunulan model hem fiyat olarak muadil, hem performans olarak, hem sessizlik olarak hem de soğutma olarak muadilin muadili. Ayrıca beyaza neden ekstra para verdim falan denmiş 22K'ya alınan bir ürün var ve 22K'lık direkt muadili öneriliyor. Ki bence PowerColor Sapphire'den daha başarılı çalışıyor AMD ile birlikte.
Zaten mantıksızlık bana saf güç lazım teknoloji kulllanmıyorum dedikten sonra 4070 Super alınmış olması. Ayrıca firma 25.₺000'ye kadar bir öneri sunacaktır ki bu fiyatın altına konu sahibinin performansını düşürmeden muadil olarak sunabilecekleri kartlar bunlar. Palit Gainward aynı. 4060 Ti falan almak gerek 7700XT almak gerek.
Benim gördüğüm mağduriyetin %30-40'ı mağazayaysa kalan %60-70'lik kısım tamamen konu sahibinin araştırmamasına, öfkesine bağlı.
Açıkçası ben bu tabloya bakınca çok da abes bir destek göremiyorum. Olması gerekenden biraz daha az destek varsa vardır.
Beni çok kötü kandırdıklarını düşünüyorum; çünkü bana muadili veya misli olarak Gainward GeForce RTX 4070 Super ghost 12 GB ekran kartını verdiler."
Ayrıca hazır aklımdayken de açık açık söyleyeyim sen kandırılmadın usta. Araştırmadın, sormadın, neyin ne olduğuna bakmadın.
Önerilen kartların modellerin senin kartına ne derecede muadil olduğundan bile bir haber şekilde bodoslama misli diye 4070 Super aldın. Sonra da istediğin modeli vermedikleri için sıcaklık fazla (ki normal sıcaklık) o bu diyerek memnuniyetsizliğini mağduriyet diyerek sundun.
Açıkçası benim gördüğüm bu.
Aç dlss'i bak keyfine şu saatten sonra. Sıcaklıklar da çok rahatsız ediyorsa uv yap devam et.
Son düzenleme: