Vallaha tam yazmak istediklerimi araştırıp yazmışsınız. Arkadaş zaten 10 dakikalık videonun sadece 10 saniyesinde Fighter 7900 GRE'yi neden tercih etmediğini açıklayıp kalan zamanda 4070S'i kötülemiş. Tabii ki firma aynı ürünü vermemek ile hatalı lakin videonun başında ben saf güç istiyorum deyip sonra 7900 GRE varken sırf fiyatı ₺500 düşük gözüküyor diye onu tercih etmeyip "pahalı" olan 4070s alıp sonra bu ısınıyor öyle böyle diyerek 27-28.₺000 bandında 3 fanlı 4070s talep etmek nereden baksan elinde kalacak bir müşteri davranışı. Zaten istediği hiçbir kartta beyaz değil hani...

Şimdiden yanlış anlaşılmasın Sinerji'yi savunuyor falan denir ben de haz hetmem. Ne kargolaması iyidir ne de müşteri desteği öyle iyidir ancak hiç mal alınmayacak veya çöp desteği olan firma da değildir.

Dediğim gibi sunulan model hem fiyat olarak muadil, hem performans olarak, hem sessizlik olarak hem de soğutma olarak muadilin muadili. Ayrıca beyaza neden ekstra para verdim falan denmiş 22K'ya alınan bir ürün var ve 22K'lık direkt muadili öneriliyor. Ki bence PowerColor Sapphire'den daha başarılı çalışıyor AMD ile birlikte.

Zaten mantıksızlık bana saf güç lazım teknoloji kulllanmıyorum dedikten sonra 4070 Super alınmış olması. Ayrıca firma 25.₺000'ye kadar bir öneri sunacaktır ki bu fiyatın altına konu sahibinin performansını düşürmeden muadil olarak sunabilecekleri kartlar bunlar. Palit Gainward aynı. 4060 Ti falan almak gerek 7700XT almak gerek.

1723533438151.webp

1723533516781.webp

Benim gördüğüm mağduriyetin %30-40'ı mağazayaysa kalan %60-70'lik kısım tamamen konu sahibinin araştırmamasına, öfkesine bağlı.

Açıkçası ben bu tabloya bakınca çok da abes bir destek göremiyorum. Olması gerekenden biraz daha az destek varsa vardır.

Beni çok kötü kandırdıklarını düşünüyorum; çünkü bana muadili veya misli olarak Gainward GeForce RTX 4070 Super ghost 12 GB ekran kartını verdiler."

Ayrıca hazır aklımdayken de açık açık söyleyeyim sen kandırılmadın usta. Araştırmadın, sormadın, neyin ne olduğuna bakmadın.

Önerilen kartların modellerin senin kartına ne derecede muadil olduğundan bile bir haber şekilde bodoslama misli diye 4070 Super aldın. Sonra da istediğin modeli vermedikleri için sıcaklık fazla (ki normal sıcaklık) o bu diyerek memnuniyetsizliğini mağduriyet diyerek sundun.

Açıkçası benim gördüğüm bu.

Aç dlss'i bak keyfine şu saatten sonra. Sıcaklıklar da çok rahatsız ediyorsa uv yap devam et.

Son düzenleme:
yeni video da olaylarsan sonra gelişenler

Şimdiden yanlış anlaşılmasın Sinerji'yi savunuyor falan denir ben de haz hetmem. Ne kargolaması iyidir ne de müşteri desteği öyle iyidir ancak hiç mal alınmayacak veya çöp desteği olan firma da değildir.

Dediğim gibi sunulan model hem fiyat olarak muadil, hem performans olarak, hem sessizlik olarak hem de soğutma olarak muadilin muadili. Ayrıca beyaza neden ekstra para verdim falan denmiş 22K'ya alınan bir ürün var ve 22K'lık direkt muadili öneriliyor. Ki bence PowerColor Sapphire'den daha başarılı çalışıyor AMD ile birlikte.

Zaten mantıksızlık bana saf güç lazım teknoloji kulllanmıyorum dedikten sonra 4070 Super alınmış olması. Ayrıca firma 25.₺000'ye kadar bir öneri sunacaktır ki bu fiyatın altına konu sahibinin performansını düşürmeden muadil olarak sunabilecekleri kartlar bunlar. Palit Gainward aynı. 4060 Ti falan almak gerek 7700XT almak gerek.

Benim gördüğüm mağduriyetin %30-40'ı mağazayaysa kalan %60-70'lik kısım tamamen konu sahibinin araştırmamasına, öfkesine bağlı.

Açıkçası ben bu tabloya bakınca çok da abes bir destek göremiyorum. Olması gerekenden biraz daha az destek varsa vardır.

Ayrıca hazır aklımdayken de açık açık söyleyeyim sen kandırılmadın usta. Araştırmadın, sormadın, neyin ne olduğuna bakmadın.

Önerilen kartların modellerin senin kartına ne derecede muadil olduğundan bile bir haber şekilde bodoslama misli diye 4070 Super aldın. Sonra da istediğin modeli vermedikleri için sıcaklık fazla (ki normal sıcaklık) o bu diyerek memnuniyetsizliğini mağduriyet diyerek sundun.

Açıkçası benim gördüğüm bu.

Aç dlss'i bak keyfine şu saatten sonra. Sıcaklıklar da çok rahatsız ediyorsa uv yap devam et.
Yazılarınız hiçbiri doğru değil. Sinerji'nin yaptığı müsteri desteği doğru degil. Sanki ben istedim adamlarda tamam dedi. Neden bu tavırdasın. Sinerji'ye söylemen gerek birkaç cümle yok mu?

Vallaha tam yazmak istediklerimi araştırıp yazmışsınız. Arkadaş zaten 10 dakikalık videonun sadece 10 saniyesinde Fighter 7900 GRE'yi neden tercih etmediğini açıklayıp kalan zamanda 4070S'i kötülemiş. Tabi ki firma aynı ürünü vermemek ile hatalı lakin videonun başında ben saf güç istiyorum deyip sonra 7900 GRE varken sırf fiyatı 500₺ düşük gözüküyor diye onu tercih etmeyip "pahalı" olan 4070S alıp sonra bu ısınıyor öyle böyle diyerek 27-28.000₺ bandında 3 fanlı 4070S talep etmek nereden baksan elinde kalacak bir müşteri davranışı. Zaten istediği hiçbir kartta beyaz değil hani...
Sizleri çok iyi anlıyorum. Neden yazdığınızıda anladım. Suçu bende göstermek yerine Sinerji'ye 2 cümle kursanız. 2 kart bir mi? İkisi de araba dört tekeri var diye Mercedes'le hundai aynı şey mi? Size sorsak evet. İkisi de a noktasından b noktasına götürüyor. Ben siteyerek bilerek bir kart satın almışım ve onu vermeleri gerek. Onların bana ellerinde kalan ve satılmayan ürünü deneden alayım.

Yeni video da olaylarsan sonra gelişenler

Yazılarınız hiçbiri doğru değil. Sinerji'nin yaptığı müsteri desteği doğru degil. Sanki ben istedim adamlarda tamam dedi. Neden bu tavırdasın. Sinerji'ye söylemen gerek birkaç cümle yok mu?

Sizleri çok iyi anlıyorum. Neden yazdığınızıda anladım. Suçu bende göstermek yerine Sinerji'ye 2 cümle kursanız. 2 kart bir mi? İkisi de araba dört tekeri var diye Mercedes'le hundai aynı şey mi? Size sorsak evet. İkisi de a noktasından b noktasına götürüyor. Ben siteyerek bilerek bir kart satın almışım ve onu vermeleri gerek. Onların bana ellerinde kalan ve satılmayan ürünü deneden alayım.

7900 Fighter ile 7900 Pulse aynı, birisi siyah Mercedes birisi beyaz Mercedes. 4070s ise düşük segment Aston Martin. Adam size siyah Mercedes mi düşük segment Aston Martin mi demiş. Siz Aston'u seçmişsiniz sonra bu kötüymüş bana üst segment Aston Martin verin demişsiniz.

Sinerji Bilgisayar'dan ürün satın aldım ve maalesef aldığım ürün ayıplı çıktı. Değişim talebimde, kendi keyiflerine göre alakasız ve düşük performanslı kartlar önerdiler. Üstelik, "İşine gelmiyorsa mahkemeye git!" şeklinde bir yaklaşımla karşılaştım. Kanunları kendi çıkarlarına göre yorumladıklarını açıkça belirttiler.

Bu yaşadığım süreçten dolayı oldukça hayal kırıklığına uğradım ve bu durumu sizlerle daha ayrıntılı bir şekilde paylaşmak istedim. Bu nedenle uzun uzun yazmak yerine bir video hazırladım ve başıma gelen olayları tane tane anlattım. Bu videoda, yaşadığım sıkıntıları ve Sinerji bilgisayar ile olan tecrübemi detaylı bir şekilde bulabilirsiniz. Destek olan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

Videoyu izlemek için:

Olayların olduğu ilk konu: RX 7900 GRE, sistem açılışta fanlar %100 çalışıyor ve hız düşmüyor

Hocam videonuzu izlemiştim. Rica etsem bir sorum var; PowerColor marka olanı neden tercih etmediniz? Ayrıca neden mahkemeye başvurmadınız? Bizim ülkemizde çoğu şey Twitter"dan yürüyor. Güzel propaganda ile Sinerji'den kat ve kat daha iyi bir para alabilirdiniz.

Tamamen şahsi fikrimi söylüyorum firma size gayet adil ve performanslı bir muadil olarak Powercolor 7900 GRE Fighter modelini önermiş. Videoda 7900 GRE muadilini kabul etmeme sebebiniz o kartın 21.500₺'ye satılması ama sizin kartınızın 22.000₺ olması dolayısıyla muadili sayılamayacağını söylemişsiniz. Yani bu adamlar şimdi o kartın fiyatını şişirip 23.500₺'ye yükseltse ya da fiyatı direkt 23.500₺ olsaydı kabul edecek miydiniz ? Ben öyle bir mesaj aldım.

Sapphire Pulse 7800XT kullanıcısı olarak kartımda bir sıkıntı çıksa ve bana aynı teklif sunulsa Powercool 7800XT muadilini alacağımı düşünüyorum. Ha tabi diyorsanız ki Powercolor modeli çok kötü bir model, gözle görülür bir ısı farkı var, fanları gözle görülür derecede fazla ses yapıyor o yüzden istemedim ama videoda bahsetmeyi unutmuşum orası ayrı ama benim videodan aldığım tek mesaj daha pahalı olan bir karta yönelip pişman olmuş kişinin daha üst segment kart için bunu bahane etmesi. Ha tabi ki bence sadece "değişim" diye bir saçmalık olmamalı size para iadenizi alma imkanı sunmaları gerekiyordu orası ayrı.
Alınan tarihe göre öneri yapılması lazımdı. Ayrıca PowerColor 7800XT modeli, Sapphire Pure modelinin soğutma tarafında rakibi değil.

Hocam videonuzu izlemiştim. Rica etsem bir sorum var; PowerColor marka olanı neden tercih etmediniz? Ayrıca neden mahkemeye başvurmadınız? Bizim ülkemizde çoğu şey Twitter"dan yürüyor. Güzel propaganda ile Sinerji'den kat ve kat daha iyi bir para alabilirdiniz.

Alınan tarihe göre öneri yapılması lazımdı. Ayrıca PowerColor 7800XT modeli, Sapphire Pure modelinin soğutma tarafında rakibi değil.

Alınan tarihe göre öneri yapılmış zaten 21.500₺'lik PowerColor 7800XT modelini vermişler ben iki kartın birebir mukayese eden bir test bulamadığımdan dolayı sizin kadar net konuşamıyorum ama 2. sayfada yazan arkadaşın hesapları bence gayet mantıklı birebir aynı soğutma performansına sahip olmasa da %5'lik bir hata payı içinde kabul edilecek bir muadillik oranı var zaten yasa muadili diyor birebir aynısı demiyor. Arkadaş 22.000₺'ye almış kartı 22.000₺ iade alabilirdi zaten kendisinin bana parasını verin alayım dedi aynı kart Hepsiburada'da hala 24.500₺ yani fiyat artışından dolayı herhangi bir zarara uğramayacaktı. Yetmemiş firma zaten fiyat olarak daha pahalıya satılan 4070S modelini de sunmuş arkadaşta onu teklif etmiş. Sizce firma ne yapmalıydı da müşteri memnun olmalıydı ? 7900XT mi vermeliydi ? 4070S 3 fanlı mı vermeliydi ?

Alınan tarihe göre öneri yapılmış zaten 21.₺500'lik PowerColor 7800XT modelini vermişler ben iki kartın birebir mukayese eden bir test bulamadığımdan dolayı sizin kadar net konuşamıyorum ama 2. sayfada yazan arkadaşın hesapları bence gayet mantıklı birebir aynı soğutma performansına sahip olmasa da %5'lik bir hata payı içinde kabul edilecek bir muadillik oranı var zaten yasa muadili diyor birebir aynısı demiyor. Arkadaş 22.₺000'ye almış kartı 22.₺000 iade alabilirdi zaten kendisinin bana parasını verin alayım dedi aynı kart Hepsiburada'da hala 24.₺500 yani fiyat artışından dolayı herhangi bir zarara uğramayacaktı. Yetmemiş firma zaten fiyat olarak daha pahalıya satılan 4070S modelini de sunmuş arkadaşta onu teklif etmiş. Sizce firma ne yapmalıydı da müşteri memnun olmalıydı? 7900XT mi vermeliydi? 4070S 3 fanlı mı vermeliydi?

Hocam videoya bakarasanız @BayRakipsiz ,3 ay önce bulunan fiyata göre ekran kartı istemiş. Ancak bu kabul edilmeyip; 3 ay önce alınan kartın parasına göre yeni fiyata muadili denebilecek kartları sunmuşlar. Sitem edilen nokta bu aslında.

Burada da firmanın haksız bir davranışı yok. O dönemki fiyattan satmak zorunda falan değiller. Firma kanuni gereksinimi olan muadil tekliflerini sunmuş, ücret iadesi imkanı sunmuş, yapması gereken her şeyi yapmış. 7900 GRE'lerin fiyatı aylardır aşağı yukarı aynı para iadesi alıp istediği kartı alabilirdi başka satıcılardan. Arkadaşın istediği mağduriyetinin giderilmesi değil firmayı suistimal etmek. Eski başlığında da yazdığına bakarsanız firmadan 4070S 3 fanlı modeli talep ettiğini görebilirsiniz.

Burada da firmanın haksız bir davranışı yok. O dönemki fiyattan satmak zorunda falan değiller. Firma kanuni gereksinimi olan muadil tekliflerini sunmuş, ücret iadesi imkanı sunmuş, yapması gereken her şeyi yapmış. 7900 GRE'lerin fiyatı aylardır aşağı yukarı aynı para iadesi alıp istediği kartı alabilirdi başka satıcılardan. Arkadaşın istediği mağduriyetinin giderilmesi değil firmayı suistimal etmek. Eski başlığında da yazdığına bakarsanız firmadan 4070S 3 fanlı modeli talep ettiğini görebilirsiniz.

Aldığı günün fiyatına göre sayılmasını isteyerek 3 fanlı olanı istemiş.