Yazılarınız hiçbiri doğru değil. Sinerji'nin yaptığı müsteri desteği doğru degil. Sanki ben istedim adamlarda tamam dedi. Neden bu tavırdasın. Sinerji'ye söylemen gerek birkaç cümle yok mu?
Doğru olmayan kısmı neresi belirtirseniz sevinirim. Burada sen haksızsın Sinerji kesinlikle haklı demiyorum zaten dışarıdan mantığımla baktığımda olanı söylüyorum.
Sinerji'nin burada yapsa çok daha iyi olacağı tek şey var o da muadil istemediğinizden ücret iadesini yapmamalarıdır. Hani ücret iadesi yapsalar çok daha iyi olur muş. Desteği tavrı iyi değildir ona yapabilecek bir şey yok.
Sizleri çok iyi anlıyorum. Neden yazdığınızıda anladım. Suçu bende göstermek yerine Sinerji'ye 2 cümle kursanız. 2 kart bir mi? İkisi de araba dört tekeri var diye Mercedes'le hundai aynı şey mi? Size sorsak evet. İkisi de a noktasından b noktasına götürüyor. Ben siteyerek bilerek bir kart satın almışım ve onu vermeleri gerek. Onların bana ellerinde kalan ve satılmayan ürünü deneden alayım.
Evet iki kart bir. Elinde G29 kasa BMW Z4 vardı, sorunları çıktı adamlar da Supra MK5 al ya da Mercedes A Class al dedi. Z4 ile Supra'nın neredeyse aynı araç olduğunu bile bile Supra yerine A Class ucuz Mercedes aldınız.
Adamlar birebir aynı kartı vermeleri gerekmiyor, ellerinde aynısı yoksa muadil ürünleri size sunmakta yükümlüler ki olabilecek en muadil kartı da PowerColor ile sunmuşlardı.
Sizin örneğinize göre çevireyim elinizde vardı Mercedes adamlar dedi ya Audi'yi al ya da Hyundai'yi siz de Hyundai seçtiniz. Audi'yi alsaydınız ne performans ne de konfor kaybedecektiniz.
Alınan tarihe göre öneri yapılması lazımdı. Ayrıca PowerColor 7800XT modeli, Sapphire Pure modelinin soğutma tarafında rakibi değil.
7800XT değil 7900GRE önerilmiş bu bir. İkinci olarak ilk yazdığımı oku derim önerilen model hellhound modelinin kısa hali ki hellhound elindeki Pure modelinden 7 derece daha serin çalışan bir model. Kısalığını ortaya koyduğumuzda Pure ile aynı soğutmayı sağlayacaktı ki zaten Reddit üzerindeki kullanıcısı maksimum 65 derece gördüğünü de belirtmiş.
Dümdüz muadil olan ürün daha ne olsun.
Hocam videoya bakarasanız @BayRakipsiz,3 ay önce bulunan fiyata göre ekran kartı istemiş. Ancak bu kabul edilmeyip; 3 ay önce alınan kartın parasına göre yeni fiyata muadili denebilecek kartları sunmuşlar. Sitem edilen nokta bu aslında.
Tamam hesapladım euro üzerinden. Aldığı gün 631 euro gibi bir fiyat ödemiş, bugün parasıyla 23.222₺ eder.
Almış olduğu 4070 Super 23.999,02₺ euro bazında 653 euro gibi bir para ediyor.
PowerColor ise 584 euro ancak birebir muadil.
Şimdi fiyatının üzerine muadil bir kart önerilmiş 4070 Super ve fiyatının altına 7900GRE önerilmiş. Arkadaş fiyatına muadil 4070 Super almış problem ne oluyor burada? Kimse 630€ verdiğin ürüne muadil olarak 766€'luk bir malı vermez. 3-5 kuruş oynar ama 130€ kadar fark oynamaz.
Ki ilk videoda da kendi ağzı ile diyor "muadili varsa muadili yoksa misli" muadili var mı var mislini vermelerini gerektiren bir durum var mı yok.
Şimdi tekrar bir izledim ilk videoyu da firma fatura ücretinin iadesini yapabileceklerini de söylemiş galiba. Öyleyse para iadesini alıp 24.500'den aynı model kartı tekrar alınabilirdi. Aslında çok basit bir olayın neden bu kadar uzayıp büyüdüğünü anlayamadım.
Ayrıca yetkili kişi açık açık demiş marka adımızı karaladıysan ben sana neden yardım edeyim. Ettim diyelim sanki unutulacak, bir kere karanlandı. Karalamadan önce iletişime geçeydin bir şeyler ayarlardık sana.