SadeceEfe

Üstün
Yer
Balıkesir
Forumda UFC takip edenlerin olduğunu varsayarak açıyorum. Sizce bu karşılaşmanın sonucu ne olur?
(İzlemek isteyen için bu cumartesi sabah 7.30 8 gibi olacak maç)

1741284070882.webp

1741284090904.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Pereira cok iyi. Adam guzel striker low guard iyi vuruyor. Magomed'i hic izlememistim birkac KO'sunu izledim. Ayakta donerse bu savas guzel bir dovus olur. Magomed kesin dusurmek isteyecektir. Alex'te defans dener ama Magomed'in net dusurup TKO atacagina inaniyorum. Ayakta kapissalar keske guzel gorsel solen olur. Magomed net dusurup yerde dovusucek diye hesap ediyorum cunku Alex'in ayakta kapismasi cok iyi. Islam gibi fake atip dusurme yetenegi varsa(cok bilmiyorum kisileri) o zaman Magomed net yener. Ayakta surerse Alex bence cok daha keskin. Alex'ten beklentim calf kick low kick(switchlemeden). Yakinlasirkende diz ve geri adim atarak krose. Tabi Magomed hasar alirsa ataga gecer Alex. Guzel mac bende izlemek istiyorum.

Eklemek istiyorum bir Sean Strickland gibi cok yavas ve geride kalmaz Magomed. Cok ofansif bir mac izleyebiliriz iki taraf icinde. Tahminim Alex asiri temkinli olup takedown gelirken defansla hasar vermeye calisicak. Eger bilinmedik bir hasar verebilirse o zaman saldirir.

Forumda UFC takip edenlerin olduğunu varsayarak açıyorum. Sizce bu karşılaşmanın sonucu ne olur?
(İzlemek isteyen için bu cumartesi sabah 7.30 8 gibi olacak maç)

Eki Görüntüle 130590

Eki Görüntüle 130592
Maçın sonucu hakkında kesin bir tahminde bulunmak zor, ancak aşağıdaki faktörler karşılaşmanın sonucunu etkileyebilir:

• Stil: Her iki dövüşçünün dövüş stilleri ve taktikleri, maçı belirleyici olabilir. Biri daha fazla güce odaklanırken diğeri teknik becerileriyle öne çıkabilir.
  • Form: Son maçlardaki performansları ve fiziksel durumları, savaşın gidişatını etkileyebilir. Daha iyi bir formda olan dövüşçü avantajlı olabilir.
  • Yetenek: Her iki dövüşçünün yetenek setleri; grappling, striking, dayanıklılık gibi unsurlar, karşılaşmanın sonucunu belirlemede önemli rol oynar.
  • Mental Durum: Maç günü ruh halleri ve baskı altında nasıl performans gösterdikleri de kritiktir.

Bu faktörleri göz önünde bulundurarak, maçın sonucunu tahmin etmek için dövüşçülerin önceki performanslarına ve özelliklerine bakmak faydalı olacaktır. İzlemek için sabırsızlanıyor olmalısınız!

Pereira ayakta kaldığı sürece iyi ancak MMA'da Ankalaev daha iyi durumda. Ankalaev tekniği harmanlayarak kullanacak, teknik olarak önde fakat malum gazetecinin sorusundan sonra Pereira bu maçı kazanacağı yoksa da kazanacak.

Bu arada, maç 9 Mart Pazar günü, Türkiye saati ile sabah 08:00.

Son düzenleme: