deavense

Çalışkan
Selam, iki tane CD alacağım. Alacağım CD bu:

Şimdi, ben bunu alacağım ama bilgisayarımda CD okuyucu yok. Ufak bir araştırma ile şunu buldum:

Bu ürün CD açabilir mi? Zaten açtıktan sonra ilk attığım ürünün içindeki dosyaları masaüstüne çıkartınca iade edeceğim.

Açmaz. BluRay desteklemiyor gibi. CD demişsiniz ama bahsettiğiniz şeyler BluRay.

Ekleme: Bu ürün okuyucu da değil. Okuyucuları takmak için bir kutu. Yani laptoplardaki okuyucuları USB ile kullanmayı sağlar. BluRay destekli bir okuyucu almalısınız. Bu okuyucu değil sadece bir dönüştürücü diyebiliriz.

Son düzenleme:
Blu-ray ise Blu-ray destekli okuyucu almanız lazım, değilse dvdrw DVD yazan okuyan cihaz almanız lazım. Blu-ray geriye dönük hepsini destekler dvdrw de aynı şekilde.

Ürün öneriniz var mı hocam? Alacağım üründe

"Both double Bluray and double 4K Ultra High Definition packages, plus double CD and triple vinyl packages." yazıyor. CD de çıkıyor gibi.

Maalesef Blu-ray okuyucular öyledir :(

Ürün öneriniz var mı hocam? Alacağım üründe

"Both double Bluray and double 4K Ultra High Definition packages, plus double CD and triple vinyl packages." yazıyor. CD de çıkıyor gibi.

blu-ray destekliyormu çok emin değilim,

Both double Bluray and double 4K Ultra High Definition packages, plus double CD and triple vinyl packages." yazıyor. CD de çıkıyor gibi.
1 tane Blu-Ray'deki içeriği birden fazla CD/DVD'ye koymuşlarsa DVD okuyucu işinizi görür ama böyle bir şey yapıp yapmadıklarına emin olamadım.

Blu-Ray destekliyor mu çok emin değilim.
Desteklemiyor gibi duruyor. Hem üstünde bir ibare yok hem de USB 2.0 ile olacak iş değil bu.

Son düzenleme:
1 tane Blu-ray'deki içeriği birden fazla CD/DVD'ye koymuşlarsa DVD okuyucu işinizi görür ama böyle bir şey yapıp yapmadıklarına emin olamadım.

Desteklemiyor gibi duruyor. Hem üstünde bir ibare yok hem de USB 2.0 ile olacak iş değil bu.

Bence de ne idü belirsiz ayrıca 1000TL fiyatı var. Sizin söylediğiniz Blu-ray içeriği birden fazla DVD'ye koymaları çok muhtemel, arkadaşın bunu öğrense sorun çözülür aslında.