Sosyal medyada böyle bir gönderiye rastladım. Doğru mu diye düşünmüyor değilim. Belki de kargo şirketinde diğer kargoların arasında kayboldu ve yıllar sonra temizlik sırasında ortaya çıktı. Gerçekse hem sevindirici hem de şaşırtıcı bir durum olmuştur.
Detaylar
Kim cevapladı?Sanmıyorum gerçek olduğunu. O tarih bir şeyin (yasa/kanun vb.) kabul edilme tarihi olabilir. Ama öyle bir şeyde de saat yazmazlar, çok tuhaf. Fotoğraf eski olabilir. Var mı bir kanıt yakın zamanda çekildiğine dair?
İtachi Uchiha
Yetkin
Gayet hızlı çalışmışlar. Puanım 10 üzerinden 7,5.
Eskiden Aliexpress'te ürünlerin çoğu mektup formatında geldiğinden takip edilmesi epey zordu, gümrükden şu zaman çıktı, tahsis deposundan su zaman ayrıldı gibi yazmıyordu. Dolayısıyla takibi de zordu, lakin fiyatlar da o zamanlar dolar olarak bile epey ucuzdu.Sanmıyorum gerçek olduğunu. O tarih bir şeyin (yasa/kanun vb.) kabul edilme tarihi olabilir. Ama öyle bir şeyde de saat yazmazlar, çok tuhaf. Fotoğraf eski olabilir. Var mı bir kanıt yakın zamanda çekildiğine dair?
Gönderi sahibi gümrük vergisinin de tahsis edilmediğini söylemiş. (2019'dan sonra gelmiş olması lazım kapıda gümrük vergisi sistemi, 2022 gibi Aliexpress tamamen ödeme kısmında vergi almaya geçti diye biliyorum.)
Şimdi ürünleri suya koydum yazmış birisine, bilemiyorum artık.
Son düzenleme: