Detaylar
Kim cevapladı?Merhaba. Amazon'dan Dierya DK61SE ve bir TP-Link 5.3 Bluetooth adaptörü almak istiyorum fakat duyduğuma göre 27 Euro'yu geçtiği için gümrükte kalabilme ihtimali var mış. Peki bunun doğruluğu ne? Gümrükte kalır mı ürün?
Hocam şöyle diyeyim, Amazon TR diye belirtmemişsiniz belki unutmuş olabilirsiniz, eğer Amazon TR'den alırsanız kalmaz diye biliyorum. Amazon dışında ise kalma ihtimali bir hayli yüksektir.
hasqwl
Uzman
Hocam şöyle diyeyim, Amazon TR diye belirtmemişsiniz belki unutmuş olabilirsiniz, eğer Amazon TR'den alırsanız kalmaz diye biliyorum. Amazon dışında ise kalma ihtimali bir hayli yüksektir.
TR olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Direkt olarak uygulamasından sipariş vereceğim.
Mobil uygulamasındansa bir ekran görüntüsü atabilir misiniz, muhtemelen tr ama gene garanti olsun diye alacağınız iki ürünün de açıklama kısmında satıcı kısmını atınız.TR olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Direkt olarak uygulamasından sipariş vereceğim.
hasqwl
Uzman
Mobil uygulamasındansa bir ekran görüntüsü atabilir misiniz, muhtemelen tr ama gene garanti olsun diye alacağınız iki ürünün de açıklama kısmında satıcı kısmını atınız.
Dosya Ekleri
1. ekran görüntüsünde yurt dışından gönderilir yazıyor, 2. görselde böyle bir ibare yok ve satıcı amazon.com.tr yani yurtiçi gönderi.
Yurt dışı olandan alacaksan vergi hariç 30€ limit var, sepette kargo ücreti göreceksin onu da 30€ limitten düşmen gerekiyor.
Yurt dışı olandan alacaksan vergi hariç 30€ limit var, sepette kargo ücreti göreceksin onu da 30€ limitten düşmen gerekiyor.
hasqwl
Uzman
1. ekran görüntüsünde yurt dışından gönderilir yazıyor, 2. görselde böyle bir ibare yok ve satıcı amazon.com.tr yani yurt içi gönderi.
Yurt dışı olandan alacaksan vergi hariç €30 limit var, sepette kargo ücreti göreceksin onu da €30 limitten düşmen gerekiyor.
Satın aldım toplam 1309 ödedim adaptör yarın gelecek yazıyor klavye ise 23 Ocak.
Dreamshox
Yetkin
Satın aldım toplam 1309 ödedim adaptör yarın gelecek yazıyor klavye ise 23 Ocak.
Hocam ben kendim Amazon üzerinden aldığım yurt dışı ürünlerinde bir problem yaşamadım. Muhtemelen siz de sorun yaşamazsınız mobil uygulamadan alıyorsanız. Amazon globalden alıyorsanız takılma ihtimaliniz var.
Ozzytaste
Yetkin
Amazon TR ile alakalı değil. Satıcının kim olduğu önemli. Yani Amazon TRden sipariş verirsin ama Almanyadan yollanacaksa gene sıkıntı.Hocam şöyle diyeyim, Amazon TR diye belirtmemişsiniz belki unutmuş olabilirsiniz, eğer Amazon TR'den alırsanız kalmaz diye biliyorum. Amazon dışında ise kalma ihtimali bir hayli yüksektir.