25457

Uzman
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Cuma günü Trendyol üzerinden Grundig Türkiye satıcılı KL-4112 kettle sipariş ettim fakat hala kargoya verilmedi, hazırlanıyor olarak gözüküyor. Ne yapmalıyım? Satıcıya mesaj attım cevap vermedi 2 gün oldu.

Tahmini kargoya teslim cumartesi günü olarak gözüküyor.

Trendyol'a yazın onlar satıcıya ulaşsın. Bugün geri dönüş olmazsa sipariş iptali yapacağını ve yaşadığın zaman kaybından doğan mağduriyeti forum sitelerinde paylaşacağını söyle. Buranın ismini verme ciddi sansınlar mevzuyu.

Trendyol'a yazın onlar satıcıya ulaşsın. Bugün geri dönüş olmazsa sipariş iptali yapacağını ve yaşadığın zaman kaybından doğan mağduriyeti forum sitelerinde paylaşacağını söyle. Buranın ismini verme ciddi sansınlar mevzuyu.
Siparişi iptal etmek istemiyorum, 1100 TL'ye aldım şu an 1328 TL'ye satılıyor.

Kargoya vermezlerse mecbur iptal edeceksin onlar oyalaya oyalaya en son stokta yok derse bu sefer 1328TL ye de alamazsın. Tabi varsayım siz ulaşın Trendyol'a, mevzuyu öğrenin. Mağaza umursamaz böyle şeyleri ama Trendyol umursar yem atacaksın mağduriyet yaşıyorum diye.

Bence ellerinde ürün yok, ürün bekliyorlar. Yoksa çoktan kargolarlardı.
Hepsiburada'dan alışveriş yapmıştım, aldığım tıraş makinesi satılıyor olarak gözüküyordu fakat satıcı aslında o ürünü satmıyordu. Aynı şey olmaz umarım. Bekleyeceğim, para iadesi alırım olmazsa. Satıcı cevap vermiyor 2 gündür, onu da bekleyeceğim.

Hepsiburada'dan alışveriş yapmıştım, aldığım tıraş makinesi satılıyor olarak gözüküyordu fakat satıcı aslında o ürünü satmıyordu. Aynı şey olmaz umarım. Bekleyeceğim, para iadesi alırım olmazsa. Satıcı cevap vermiyor 2 gündür, onu da bekleyeceğim.

O tarz satıcıları şikayet edebilirsiniz hocam.