Detaylar
Kim cevapladı?Çöpcell desek daha mantıklı olur.BİM'de gezinirken BİMCELL diye bir mobil operatörün olduğunu gördüm. Sizce alınır mı? Aranızda kullanan var mı?
K
Kargir Apartman
Ziyaretçi
Türk Telekom'la çekim gücü aynı.
Gayet alınır ve kullanılır.
Ertuğ Eroğlu
Yetkin
- Makaleler
- 1
Şehir içinde kullanacaksanız bir sıkıntı vermez ama şehir dışında veya merkeze uzak yerde yaşıyorsanız hiç yanaşmayın.
Nahri
Başarılı
Öyleyse alınmaz, Türk Telekom kullanıcısı olarak çekim gücünden şikayetçiyim. Zeminden 1 kat aşağı inmeniz hattın neredeyse tamamen kesilmesi için yeterli.Türk Telekom'la çekim gücü aynı.
Alınır fiyatları size göre uygunsa, Türk Telekom neyse BIMCELL o.BİM'de gezinirken BİMCELL diye bir mobil operatörün olduğunu gördüm. Sizce alınır mı? Aranızda kullanan var mı?
K
Kargir Apartman
Ziyaretçi
Konumdan konuma çekim gücü değişir. Yer altına inmek çekim gücünü elbet etkileyecek.Öyleyse alınmaz, Türk Telekom kullanıcısı olarak çekim gücünden şikayetçiyim. Zeminden 1 kat aşağı inmeniz hattın neredeyse tamamen kesilmesi için yeterli.
TT'nin çektiği yerlerde çekiyor. Ben köyde çok rahat kullanıyorum. Ama fiyatlar eskisi gibi uygun değil. TT'de 15 GB yeni gelenlere özel 220 TL'miş. BIMCELL'de 15 GB pakete 188 TL ödüyorum şu an.
Türk Telekom'un alt yapısını kullanıyor. Çekim güçleri aynı olacaktır. Amaçlanan ISS tarafında da Türk NET, Netspeed gibi alternatifler yaratıp, bazı devlet destekleri ile daha uygun paketler sunmak. Telefon tarafında paket fiyatları ne kadar bilmiyorum. Şehir içindeyseniz ve Türk Telekom iyi çekiyorsa denenebilir.