Evet ama hala bu paraya bedava. Vergiyi sepette ödüyorsun. Aynı klavye Türkiye'de 4 5 ay önce 3000 liraya satılıyordu. Benzerleri hala 3000- 3500.
Temu'da vergiyle 925'e geliyor.
Hocam fiyat 1.070TL'nin üzerinde olamaz diyor bu vergi dahil fiyat mı?
Evet ama hala bu paraya bedava. Vergiyi sepette ödüyorsun. Aynı klavye Türkiye'de 4 5 ay önce 3000 liraya satılıyordu. Benzerleri hala 3000- 3500.
Temu'da vergiyle 925'e geliyor.
Hayır vergiden önceki fiyat.Hocam fiyat 1.070TL'nin üzerinde olamaz diyor bu vergi dahil fiyat mı?
İyi seçmek gerekiyor. Attığım klavye mükemmel bu arada kalite olarak.Yapılır ama bazı kategorideki ürünlerin kalitesiz olduğunu söyleyeyim, babam bir sürü alışveriş yapıyor bazıları iyi yalan yok kötü olanları da iade edebiliyorsunuz. En kolay iade alan e ticaret sitesi olabilir, Amazon da aynı şekilde kolay iade alıyor. Kişisel bakım ürünleri almanızı önermem kalitesiz oluyor genelde ama birçok ürün de güzel oluyor. Şans işi diyelim.
İyi seçmek gerekiyor. Attığım klavye mükemmel bu arada kalite olarak.
Hocam klavye" yi alacağım son soru Temu USD mi tahsil ediyor? Arada kur farkı oluşur çünkü.
TL tahsil ediyor sanırım ama yurt dışına para aktarırken bankan komisyon alıyor.
30 lira falan gibi bir fark çıkmıştı bana.O zaman USD tahsil ediyor, aradaki komisyon kur farkı zaten.
Yapılır bence. Ben mouse ve klavye aldım bir sıkıntı yok. Gayet memnunum.Uygulamaya her girdiğimde sürekli bir kupon, indirim veriyor. Dün girdim 2 tane ürünü ücretsiz vereceğini söyledi ama o ürünler hariç parayla başka şeyler de almalısınız. Sizce Temu'dan ürün alınır mı? Almalısın dediğiniz ürün var mı?