AKdevDAG

Çalışkan
Arkadaşlar çok garip bir problem çözemedim.

Faremde çok sağlıklı değil bir tık bozuk gibi. Alt Tab yapıp uygulama değiştirince mouse hareket ediyor ama ne sağ ne sol Click atabiliyorum. Görev Yöneticisi'ni açınca düzeliyor ama sonra tekrar oluyor. Özellikle Valorant'tayken Alt Tab yapınca böyle oluyor. Lütfen yardım edin bu hata çok kötü ya.

Son düzenleyen: Moderatör:

Faremde çok sağlıklı değil bir tık bozuk gibi. Alt Tab yapıp uygulama değiştirince mouse hareket ediyor ama ne sağ ne sol Click atabiliyorum. Görev Yöneticisi'ni açınca düzeliyor ama sonra tekrar oluyor. Özellikle Valorant'tayken Alt Tab yapınca böyle oluyor. Lütfen yardım edin bu hata çok kötü ya.
Yedek fare yok mu onunla denesen?

Alt Tab yaptıktan sonra elini Alt'a basılı tutarken elini Tab'dan çekip taba basarsan sağa geçiş yapabilirsin. Belki yardımcı olur.

Sadece Valorant'ta mı oluyor bu sorun? Tüm driverlar güncel mi? Kablosuz fare mi kullanıyorsun? Tüm sistem özelliklerin nedir?

Hocam kusura bakmayın geç gördüm. Driverlara nereden bakacağım bilmiyorum. Kablosuz fare ve yan tuşu bozuk gibi yani tuş içeri göçük ama önceden oyun oynarken sıkıntı olmuyordu. Ben 1 gün önce sinirlenip tuşa biraz fazla bastım yan tuşuna ondan sonra böyle oldu. Sistemde RTX 4050 R7 7435HS ASUS TUF laptop.

H

Hocam şu an laptopun mouseuyla kullanıyorum bir de bununla deneyeceğim bakalım sıkıntı olacak mı?

Hocam kusura bakmayın geç gördüm. Driverlara nereden bakacağım bilmiyorum. Kablosuz fare ve yan tuşu bozuk gibi yani tuş içeri göçük ama önceden oyun oynarken sıkıntı olmuyordu. Ben 1 gün önce sinirlenip tuşa biraz fazla bastım yan tuşuna ondan sonra böyle oldu. Sistemde RTX 4050 R7 7435HS ASUS TUF laptop.

H

Hocam şu an laptopun mouseuyla kullanıyorum bir de bununla deneyeceğim bakalım sıkıntı olacak mı?
Dene bakalım.

Hocam ben laptopu böyle ekranını kapayıp harici monitörle kullanıyorum. Bir de bu NVIDIA Xbox ile ilgisi olabilir mi acaba? Bir de hocam fareyi taktığım an oldu Allah Allah çok garip ya kafam almıyor. Şu uygulamaların olduğu alttaki kısmada basamadım. Ben 2000 TL civarına yeni bir mouse mu alsam acaba.

Ama CTRL alt delete yapına düzeliyor çok garip yahu.

Dosya Ekleri

• 1756672331338.webp
    1756672331338.webp
    74,6 KB · Görüntüleme: 32