Takva

Başarılı
20 Aralık'ta gelip binaya kutu koydular sonra dairelere OBK kablo çekildi, yetkili adam ay sonuna aktif olacak dedi ama yaklaşık 40 gün olacak, internetten sorgulattığımda altyapı yok gözüküyor. İnternetim gerçekten çok kötü 16 Mbps ADSL ve aşırı ping oluyor, oyunun giriş kısmını bile göremiyorum bazen.

@62 hocam sen iyi anlıyorsun bu işlerden, ne yapmam lazım? Beklemekten sıkıldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
20 Aralık'ta gelip binaya kutu koydular sonra dairelere OBK kablo çekildi, yetkili adam ay sonuna aktif olacak dedi ama yaklaşık 40 gün olacak, internetten sorgulattığımda altyapı yok gözüküyor. İnternetim gerçekten çok kötü 16 Mbps ADSL ve aşırı ping oluyor, oyunun giriş kısmını bile göremiyorum bazen.

@62 hocam sen iyi anlıyorsun bu işlerden, ne yapmam lazım? Beklemekten sıkıldım.

Konuyu hortlatıyorum özür dilerim. Sonuç nedir?

Konuyu hortlatıyorum özür dilerim. Sonuç nedir?

Hocam şu anda hala altyapı sorgulama siteleri altyapı yok diyor ama Telekom bölge müdürlüğü bir kâğıt asmış kapıya mevcut ADSL altyapınız ücretsiz olarak Fiber'e dönüştürülecektir diye altına numara bırakmışlar o numarayı arayıp öğrenmem lazım.

Son düzenleyen: Moderatör: