Son düzenleyen: Moderatör:
Üstüne braket geldiğinde ezilirse diyelim ki ne olacak? Çünkü tam üstüne denk geliyor.

Sizin işlemciniz AMD mi?
İşlemci ryzen 7 9700x.

Zararı yok hocam. Merak etmeyin contact frameler 2023'ten beri var neredeyse kimsenin işlemcisi bozulmadı bunun yüzünden 😁
Hocam başka bir forumdan arkadaş amd güçlendirme kitinin zararı olduğunu söyledi. Az önce sipariş verdim kiti. İade etmeli miyim sizce?

Zararı yok hocam. Merak etmeyin contact frameler 2023'ten beri var neredeyse kimsenin işlemcisi bozulmadı bunun yüzünden 😁

Anladım yani şimdi korktuğum şey şu an R5 7500F var sorun değil bozulsa ama birkaç aya 7800X3D geçeceğim o yüzden eğer o pinler ezilirse baskıdan sonra bozulursa falan kule tipi kullanıyorum Phantom spirit baskısı dediğiniz gibi sorun çıkarmaz diyorsanız içim rahat olur.

İşlemci Ryzen 7 9700X.

Hocam başka bir forumdan arkadaş AMD güçlendirme kitinin zararı olduğunu söyledi. Az önce sipariş verdim kiti. İade etmeli miyim sizce?

Ne gibi bir zarar?

Anladım yani şimdi korktuğum şey şu an R5 7500F var sorun değil bozulsa ama birkaç aya 7800X3D geçeceğim o yüzden eğer o pinler ezilirse baskıdan sonra bozulursa falan kule tipi kullanıyorum Phantom spirit baskısı dediğiniz gibi sorun çıkarmaz diyorsanız içim rahat olur.

Ne gibi bir zarar?

Ben bilmiyorum ne zararı var ama şu an iade edesim geldi doğrusu 😆

İşlemci ryzen 7 9700x.

Hocam başka bir forumdan arkadaş amd güçlendirme kitinin zararı olduğunu söyledi. Az önce sipariş verdim kiti. İade etmeli miyim sizce?
Stok haliyle aşağı yukarı aynı baskıyı uyguluyor, hatta daha iyisini; çünkü bölgesel basınç yerine baskıyı bütün IHS üstüne yayıyor. Herhangi bir zararı olmaz. Neye dayanarak söyledi acaba, kaynağını merak ettim.

Stok haliyle aşağı yukarı aynı baskıyı uyguluyor, hatta daha iyisini; çünkü bölgesel basınç yerine baskıyı bütün ıhs üstüne yayıyor. Herhangi bir zararı olmaz. Neye dayanarak söyledi acaba, kaynağını merak ettim.

Yani basınç açısından daha iyi performans sağlıyor ben 400TL'ye aldım iade etme durumum yok zaten Temu'dan aldım da dediğiniz gibi düşündüm bende yerinde tam durmasını sağlar oynama olmaz diye takacağım.