Çok teşekkür ediyorum emeklerinize sağlık şimdi kafamdaki yol haritası büyük oranda daha net oturdu ve net anlatmak istediğinizi anladım.
@monitortavsiye01 @Ayhan Dönmez
Dediğim gibi elimdekileri çıkarmadan gereksiz ve hızlı aksiyon almayacağım adım adım önce RAM kitleriyle sorunu çözmek akabinde anakart hatta en son ihtimal işlemci olarak ilerleyeceğim. Dediğiniz gibi eleme. Eleme ile hangisiyle problemimi çözüyorsam defteri orada kapatacağım. Buna da RAM kitleriyle başlayıp en f/p şekilde.
İnan bir ara bende senin gibi oldum fikren ancak anlıyorsundur ülkenin ekonomik kendi hayat telaşemiz, donanımlar gereğinden fazla pahalı, dünyada 1 zam geliyorsa tr de 10, diyorsun ki bu kadar para döktüm nasıl olmaz olduracağım, bir de anlamadığın kısımlardan bir problem yaşıyorsan zaten problemi anlayıp çözümleri algılayıp deneyerek falan vakit kaybedip birde olumsuz sonuç alıyorsan bir sinir-öfke patlamasıyla bazı şeylere insan körü körüne ilerliyor.
Ve son olarak şunu eklemeden gitmeyeceğim, Ayhan abi senin birkaç sayfa önce söylediğin bir güncelleme sürümü vardı, bugün "AGESA PI 1.3.0.0" adında BETA bir BIOS sürümü bugün eklenmiş sayfalarına. BETA olmasından ziyade bahsettiğin o güncelleme bu muydu? Beta haliyle bir denemek mantıklı mıdır? Bu arka arkaya 4. BETA BIOS, gerçekten ilginç.
@Ayhan Dönmez