oğuz sasi 52

Yetkin
Yer
cehennem
Bildiğiniz üzere RAM fiyatları uçmuş durumda. Birkaç haber sayfasında RAM fiyatlarının düşüşe geçtiği vb. söyleniyor. Ben de diğer parçalara da zam gelmeden geçmeyi düşünüyordum AM5 platformuna. Geçmek için bir sebebim yok, sizlerin de önerilerinizi almak istedim. Siz olsanız geçer miydiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğiniz üzere RAM fiyatları uçmuş durumda. Birkaç haber sayfasında RAM fiyatlarının düşüşe geçtiği vb. söyleniyor. Ben de diğer parçalara da zam gelmeden geçmeyi düşünüyordum AM5 platformuna. Geçmek için bir sebebim yok, sizlerin de önerilerinizi almak istedim. Siz olsanız geçer miydiniz?
RAM fiyatları daha düşmez hocam, aksine artabilir. Geçmek için bir sebep yoksa geçmeye gerek yok bence. Ama sisteminizdeki bileşenleri tam bilmediğim için net bir şey söyleyemeyeceğim.

RAM fiyatları daha düşmez hocam, aksine artabilir. Geçmek için bir sebep yoksa geçmeye gerek yok bence. Ama sisteminizdeki bileşenleri tam bilmediğim için net bir şey söyleyemeyeceğim.

R5 5600
RTX 3080
2x8 3000 MHz RAM

Kardeşim Akakçe'de fiyatlar belli neye düştüğü söyleniyor?

Türkiye için değil hocam, Almanya'da başlamış sanırım.

Ben PC'ye para harcamayı sevdiğim için geçtim. Aşağı yukarı aynı sisteme sahiptik.

Benim biraz geçme isteğim RAM yüzünden açıkçası. 16 GB artık yetmemeye başladı DDR4 sisteme de RAM için yükseltme yapmak yerine direkt AM5'e geçmeyi daha uygun görüyordum. Biraz daha para biriktirip öyle geçerim herhalde bende. Zevk işi tamamen.