- Cihaz
- Amazfit Verge Lite
Arkadaşımdan Verge Lite aldım ama saatte Türkçe karakterler (ğ, ş, ç gibi) "?" olarak gözüküyor çünkü saatte Türkçe dil desteği yok. Saate nasıl Türkçe karakterleri ekleyebilirim? Bir yolu var mıdır?
Burada Türkçe karakter destekleyen ROM buldum ve yükledim. Sorun çözüldü.
Burada Türkçe karakter destekleyen ROM buldum ve yükledim. Sorun çözüldü.
Bugün sizlere Amazfit Verge Lite akıllı saatine nasıl istediğimiz yazılım sürümünü indiririz onu göstereceğim.
İhtiyacımız olan programlar
Genellikle çeşitli özellikler, görsel olarak gelişmiş efektler isteyenler en son sürümleri tercih ederken özellik ve efektlerden ziyade yüksek performans, daha akıcı ekran ve uzun batarya süresi isteyenler daha düşük sürümleri tercih etmelidir.
İlk önce saate yazılımı yüklemek için gerekenler;
Çoğu kişi Zepp Life uygulamasını kullanıyor ama bu uygulamayı kullanmayın hem dandik hem de bu saatin orijinal uygulaması Zepp Life...
İhtiyacımız olan programlar
Genellikle çeşitli özellikler, görsel olarak gelişmiş efektler isteyenler en son sürümleri tercih ederken özellik ve efektlerden ziyade yüksek performans, daha akıcı ekran ve uzun batarya süresi isteyenler daha düşük sürümleri tercih etmelidir.
İlk önce saate yazılımı yüklemek için gerekenler;
Çoğu kişi Zepp Life uygulamasını kullanıyor ama bu uygulamayı kullanmayın hem dandik hem de bu saatin orijinal uygulaması Zepp Life...
- 3586
- lite yazılım yükleme
- Forum: Akıllı Saatler ve Bileklikler
Son düzenleyen: Moderatör: