2242

Üstün
Arkadaşlar bir hesabım var mış. Şu an 8 GB RAM ve 2TB depolamalı bir VDS kullanıyorum. Para çekip çekmeyeceğini nereden anlarım? Evime fatura gelmesin param yok zaten. Hangi bilgileri kullandığıma nasıl bakacağım? Fatura adresi ıvır zıvır ne yazmışım nasıl bakarım?

Arkadaşlar bir hesabım var mış. Şu an 8 GB RAM ve 2TB depolamalı bir VDS kullanıyorum. Para çekip çekmeyeceğini nereden anlarım? Evime fatura gelmesin param yok zaten. Hangi bilgileri kullandığıma nasıl bakacağım? Fatura adresi ıvır zıvır ne yazmışım nasıl bakarım?

Ödeme yöntemi sayfasına girin ve orada girdiğiniz bilgilere bakın. Ayrıca evinize fatura vs. gelmez, onun yerine mail gelir. Kartınızda para yoksa zaten olmayan bir şeyi çekemez.

Ödeme yöntemi sayfasına girin ve orada girdiğiniz bilgilere bakın. Ayrıca evinize fatura vs. gelmez, onun yerine mail gelir. Kartınızda para yoksa zaten olmayan bir şeyi çekemez.

Bunlardan hangisi? Ve 8 GB verdim ve 2TB verdim. İnternet ise 1000 upload 1000 download veriyor iyi mi? Yoksa bu.

Up to 10 Gigabit olanı mı seçiyim?
En alta ki.

Dosya Ekleri

• 1708715096592.webp
    1708715096592.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 89
  • 1708715182546.webp
    1708715182546.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 77
Amazon sitesinde hesabım kısmına tıklayarak bu görselde gösterilen sayfaya geliyorsunuz. Şu iki seçeneğe tıklayıp adresinize bakabilirsiniz. Ödemeleriniz kısmında kartlarınız görünür ve kullandığınız kartı gösterir, düzenleye tıklayıp sağ tarafta ekstre adresi yazar. VDS kısmında o kadar detaylı bilmiyorum, bilen arkadaşlar yazıp bilgilendirirse daha iyi olur.

Screenshot_3.webp

Amazon sitesinde hesabım kısmına tıklayarak bu görselde gösterilen sayfaya geliyorsunuz. Şu iki seçeneğe tıklayıp adresinize bakabilirsiniz. Ödemeleriniz kısmında kartlarınız görünür ve kullandığınız kartı gösterir, düzenleye tıklayıp sağ tarafta ekstre adresi yazar. VDS kısmında o kadar detaylı bilmiyorum, bilen arkadaşlar yazıp bilgilendirirse daha iyi olur.

Eki Görüntüle 21731

Bir tek telefon numaram ile adresimi gördüm hangi ödeme yöntemi hangi kart oldunu bulamadım. Ve ben bu attın fotoğrafa da ulaşamıyorum nereden girildini bilmiyorum.

Amazon'un kendi ana sayfasına gelerek fotoğrafta gösterilen yere doğru farenizi getirin, gösterdiğim işlemleri yaparak gelirsiniz. Ödemeleriniz kısmına girip sol tarafta olan cüzdan yazısı altında kartlar ve hesaplar yazar, orada kartların büyük harflerle ismi yazıyor. Düzenle kısmına tıkladığınız yerin bile üstünde büyük kart ismi yazıyor, görmediniz mi gerçekten? Hangi kartın kullanıldığı kısmında da sağ tarafta onu yine sizlere gösterir.

Screenshot_8.webp

Screenshot_7.webp