Eren A
Yetkin
Merhaba, ben bilindik bir firmadan 6 GB Ryzen bir VDS aldım. Ancak epey sorunlu bir makine verildi bana ve iade istedim. Bu firma iade vermek istemiyor, illa teknik destek veririz falan tarzı konuşuyorlar. Teknik destek talebi açtım, fakat çözülecek gibi değil. Bu firmayı CİMER'e şikayet etmeyi düşünüyorum, hakkım var mıdır kusurlu hizmet sundukları için?
[CODE highlight="67"]Müşteri Hizmetleri
Operator
31/08/2024 (17:47)
Teknik destek alabilirsiniz bu iade için sebep değildir.
Saygılarımızla,
Best regards
Telekomunikasyon A.Ş.
www.--------.net
Eren Ak.
Owner
31/08/2024 (17:16)
O Zaman sorunu çözün, eğer yine olursa iade yapın olur mu?
Müşteri Hizmetleri
Operator
31/08/2024 (16:45)
İade talebiniz reddedilmiştir.
Saygılarımızla,
Best regards
Telekomunikasyon A.Ş.
www.-------.net
Eren Ak.
Owner
31/08/2024 (16:42)
Beyefendi/Hanımefendi eğer bir hizmet satıyorsanız ve bu hizmet düzgün çalışmıyorsa iade hakkına sahibim. Yasalar bunu diyor, sattığınız hizmet düzgün çalışmıyor ve sizin hatanız diye neden ben destek talebi açıp saatlerce beklemek zorundayım? Yada 40-50 oyuncu oynarken hizmet bir anda giderse benim oyuncu kaybımı kim karşılayacak. İade etmeniz gerekiyor, hizmette düzeltmeye gerek yok çünkü düzetmeyeceğinizi biliyoruz.
Müşteri Hizmetleri
Operator
31/08/2024 (16:34)
Hizmet düzgün çalışmıyorsa destek istemeniz gereklidir iade hakkı doğurmamaktadır düzeltilmemesi durumunda iade talep edebilirsiniz.
Belirtildiği gibi iade edilmemektedir teslim edilen hizmetler.
Saygılarımızla,
Best regards
Telekomunikasyon A.Ş.
www.-------.net
Eren Ak.
Owner
31/08/2024 (16:31)
Hizmetiniz düzgün çalışmıyor, iade etmeniz gerekir. Hizmetiniz düzgün çalışsaydı bende iade istemezdim. Ödeme yaptığım kartıma iadeyi istiyorum.
-Müşteri Hizmetleri
Operator
31/08/2024 (16:25)
Teslim edilen hizmetler geri iade edilmemektedir.
Teknik destek alabilirsiniz yaşadığınız sorunlar adına.
Saygılarımızla,
Best regards
Telekomunikasyon A.Ş.
www.------.net
Eren Ak.
Owner
31/08/2024 (16:23)
Hizmet çok laglı ve kesintili, 1 kişinin oynadığı sunucuda bile TPS bir anda 5'e düşüyor sunucu kendini kapatıyor VDS'in lagından, iade almak istiyorum. Zaten uzak masaüstü bağlantısı kurabilirsek Allah'a dua ediyoruz. Böyle bir hizmet istemiyorum, iade istiyorum. Teşekkürler.
IP Address: 31.223.13.203[/CODE]
[CODE highlight="67"]Müşteri Hizmetleri
Operator
31/08/2024 (17:47)
Teknik destek alabilirsiniz bu iade için sebep değildir.
Saygılarımızla,
Best regards
Telekomunikasyon A.Ş.
www.--------.net
Eren Ak.
Owner
31/08/2024 (17:16)
O Zaman sorunu çözün, eğer yine olursa iade yapın olur mu?
Müşteri Hizmetleri
Operator
31/08/2024 (16:45)
İade talebiniz reddedilmiştir.
Saygılarımızla,
Best regards
Telekomunikasyon A.Ş.
www.-------.net
Eren Ak.
Owner
31/08/2024 (16:42)
Beyefendi/Hanımefendi eğer bir hizmet satıyorsanız ve bu hizmet düzgün çalışmıyorsa iade hakkına sahibim. Yasalar bunu diyor, sattığınız hizmet düzgün çalışmıyor ve sizin hatanız diye neden ben destek talebi açıp saatlerce beklemek zorundayım? Yada 40-50 oyuncu oynarken hizmet bir anda giderse benim oyuncu kaybımı kim karşılayacak. İade etmeniz gerekiyor, hizmette düzeltmeye gerek yok çünkü düzetmeyeceğinizi biliyoruz.
Müşteri Hizmetleri
Operator
31/08/2024 (16:34)
Hizmet düzgün çalışmıyorsa destek istemeniz gereklidir iade hakkı doğurmamaktadır düzeltilmemesi durumunda iade talep edebilirsiniz.
Belirtildiği gibi iade edilmemektedir teslim edilen hizmetler.
Saygılarımızla,
Best regards
Telekomunikasyon A.Ş.
www.-------.net
Eren Ak.
Owner
31/08/2024 (16:31)
Hizmetiniz düzgün çalışmıyor, iade etmeniz gerekir. Hizmetiniz düzgün çalışsaydı bende iade istemezdim. Ödeme yaptığım kartıma iadeyi istiyorum.
-Müşteri Hizmetleri
Operator
31/08/2024 (16:25)
Teslim edilen hizmetler geri iade edilmemektedir.
Teknik destek alabilirsiniz yaşadığınız sorunlar adına.
Saygılarımızla,
Best regards
Telekomunikasyon A.Ş.
www.------.net
Eren Ak.
Owner
31/08/2024 (16:23)
Hizmet çok laglı ve kesintili, 1 kişinin oynadığı sunucuda bile TPS bir anda 5'e düşüyor sunucu kendini kapatıyor VDS'in lagından, iade almak istiyorum. Zaten uzak masaüstü bağlantısı kurabilirsek Allah'a dua ediyoruz. Böyle bir hizmet istemiyorum, iade istiyorum. Teşekkürler.
IP Address: 31.223.13.203[/CODE]