Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Ü
Uygun müşteri olup olmadığımı öğrenmenin bir yolu var mı?

1. Kampanya Amazon Prime üyelerine özel düzenlenmektedir.

Amazon'un Prime üyelerine özel bu kampanyasından nasıl faydalanabilirim?

2. Kampanya’dan faydalanmak için Uygun Müşterilerin, Kampanya Dönemi içerisinde Amazon.com.tr internet sitesi ile Android ve IOS işletim sistemleri için sağlanan Amazon.com.tr Mobile Alışveriş uygulaması vasıtasıyla Amazon.com.tr veya üçüncü şahıs satıcılar tarafından satışa sunulan ürünlerden en az bir alışveriş yapması gerekmektedir.

Kısaca, alışveriş yapınca kampanya otomatik tanımlanıyor.
Uygun müşteri olup olmadığımı öğrenmenin bir yolu var mı?

Amazon'un Prime üyelerine özel bu kampanyasından nasıl faydalanabilirim?

2. Kampanya’dan faydalanmak için Uygun Müşterilerin, Kampanya Dönemi içerisinde Amazon.com.tr internet sitesi ile Android ve IOS işletim sistemleri için sağlanan Amazon.com.tr Mobile Alışveriş uygulaması vasıtasıyla Amazon.com.tr veya üçüncü şahıs satıcılar tarafından satışa sunulan ürünlerden en az bir alışveriş yapması gerekmektedir.

Çözüm

2. Kampanya'dan faydalanmak için uygun müşterilerin, kampanya dönemi içerisinde Amazon.com.tr internet sitesi ile Android ve iOS işletim sistemleri için sağlanan Amazon.com.tr Mobile alışveriş uygulaması vasıtasıyla Amazon.com.tr veya üçüncü şahıs satıcılar tarafından satışa sunulan ürünlerden en az bir alışveriş yapması gerekmektedir.

Okumuştum ama gelişi güzel, teşekkür ederim cevabınız için.

Son düzenleyen: Moderatör: